Ti Džej Parker (©Star Sport)
Ti Džej Parker (©Star Sport)

Parker: Putovali bismo 15 sati do Beograda, da imamo pare ne bismo došli danas u podne

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 22:18

“Igrali smo jedno poluvreme dobro, ali Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle. Mnogo bolji. Dodali su Teodosića, Tobija, Nejpira, mnogo dobrih igrača, ogroman talenat”

Težak poraz od Crvene zvezde na otvaranju Evrolige Asvel je doveo u poziciju da razmišlja šta treba da se promeni kako bi utisak već naredne sedmice protiv Partizan Mozzart Beta bio bolji.

Trener francuskog sastava Ti Džej Parker ipak ne paniči, već ističe da je Crvena zvezda u meč ušla sa šest trojki i brzo stigla do dvocifrene prednosti...

Izabrane vesti

“Nije bilo lako igrati u Beogradu pred ovakvom publikom, pogotovo posle 20 razlike na poluvremenu. Čak i posle tolikog zaostatka uspeli smo da se borimo i malo vratimo. Ali, jako je teško vratiti se u utakmicu posle tako velikog zaostatka”, rekao je Parker posle utakmice.

Asvel se nije pokazao u najboljem svetlu, iako je u drugom poluvremenu odigrao bolje nego prvi deo...

”Ne smemo da žurimo. Ovo je novi tim, svake godine krećemo od nule. Kada vam neko ubaci šest trojki, teško je podići se. Mi jesmo, ali nismo uspeli da se uključimo u igru za pobedu”.

Asvel je počeo susret bez trunke agresivnosti, što je dovelo do toga da Zvezda ubaci lako šest trojki...

”Na kraju prve četvrtine imali smo samo jedan faul, to ne sme da se događa. Moramo pametno da koristimo faule. Mnogi igrači su na visokom nivou godinama, ali kada naletiš na ekipu kakva je Crvena zvezda moraš mnogo bolje, pogotovo u odbrani”.

Da li je ekipa mogla da doputuje ranije, nego na dan utakmice u podne?

”Dajte mi malo para i došli smo dan ranije. Neću da objašnjavam način na koji putujemo na utakmice i kako žrtvujemo nekada vreme. Imamo 80 utakmica u sezoni, nekada treba da se žrtvuje vreme, sada smo uštedeli 30 sati. Trebalo bi nam 15 sati da dođemo ovde, jer nema direktnih letova”.

Da li je konačni rezultat posledica odlične Zvezdine ili loše Asvelove igre?

“Igrali smo jedno poluvreme dobro, ali Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle. Mnogo bolji. Dodali su Teodosića, Tobija, Nejpira, mnogo dobrih igrača, ogroman talenat”.


tagovi

Ti Džej ParkerAsvelEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara