Partizan gleda bivšeg plejmejkera Šarlota

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 09:35

Pregovori u toku

Partizanova potraga za plejmejkerom mogla bi uskoro da se završi, pošto je na dalekom, prekookeanskom horizontu ugledan organizator igre kakav se u Humskoj 1 traži od kraja prošle sezone. Prema informacijama Večernjih novosti, uprava Partizana je u pregovorima sa dojučerašnjim plejmejkerom Šarlota Markusom Pejdžom (25, 185)

Pejdž je tek odnedavno postao slobodan igrač, pošto su Hornetsi odlučili da sa njim ne produže saradnju započetu prošle godine. Pejdž je tokom sezone stalno bio na relaciji između Šarlota i Grinzboroa, filijale NBA tima iz Severne Karoline. Na kraju, ipak, nije uspeo da se izbori za novi ugovor. 

Izabrane vesti

Kako Novosti javljaju, Partizan s Pejdžom razgovara o dvogodišnjem ugovoru. Pejdž je nekadašnji student univerziteta Severna Karolina, a diplomirao je pod trenerskom palicom Roja Vilijamsa.

Pejdž je prošle sezone odigrao svega pet utakmica za Šarlot i zabeležio prosečno nešto više od dva poena u proseku, dok je u Grinzborou bio daleko ubedljiviji – 15 poena, četiri asistencije, tri skoka i ukradena lopta po utakmici.

Ukoliko do dogovora dođe Pejdž će postati prvo inostrano pojačanje ovog leta. Partizan je dosad ozvaničio saradnju s Radetom Zagorcem, ali i produžio ugovor sa Vanjom Marinkovićem. Iz kluba su nedavno otišli Đoko Šalić, Mihajlo Andrić i Obrad Tomić, kao i Najdžel Vilijams Gos, novo pojačanje Olimpijakosa.

Podsetimo, Partizan se u dosadašnjem toku prelaznog roka povezivao sa Mikijem Mekonelom i jednim od najboljih plejmejkera Grčke Mekenzijem Murom.

Foto: Action Images


tagovi

Markus Pejdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara