Partizan ne može na Kosovo i Metohiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.12.18. | 12:18

Košarkaši Parnog valjka zaustavljeni na administrativnom prelazu Jarinje od policije samoproklamovane države i nije im bio dozvoljen ulazak

Ekspedicija košarkaškog kluba Partizan nije uspela u nameri da poseti srpski narod na Kosovu i Metohiji, gde se rano jutros uputila kako bi sunarodnicima uručila humanitarnu pomoć.

Prema brojnim informacijama, autobus crno-belih zaustavljen je danas na administrativnom prelazu Jarinje od strane policije samoproklamovane države Kosovo, posle čega im nije bio dozvoljen prolaz dalje.

Izabrane vesti

Ljudi iz kluba preko sat vremena pokušavali su da obezbede prolaz do Kosovske Mitrovice i Leposavića, ali m policija to nije dozvolila.
”Žao nam je što danas nismo sa našim ljudima u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću. Spremili smo im puno poklona, koje ćemo im prvom prilikom uručiti u Beogradu”, objavio je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović na društvenim mrežama.

Podsetimo, zbog političkih tenzija srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji preti humanitarna katastrofa. Lekova, hrane i osnovnih životnih potrepština je sve manje, a zbog taksi od 100 odsto na srpske proizvode na prostoru Kosova i Metohije srpskih proizvoda gotovo da nema.

Foto: MN Press


tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara