Komentari na vest

Partizan objavio sudijsku ekspertizu prvog meča: Oštećeni smo u osam situacija

1

12345ss

pre 14 dana

Pa vi ste najsmesniji klub u istoriji sporta. Kakvi ste vi licemeri pa to nema nigde na svetu. PET puta vas bijemo zaredom alooo, PET i vama opet krive sudije. Bruka od kluba.
L

Licimercino jedna

pre 13 dana

Bijete posle kradje...pitanje je da li bi i jednu dobili na posteno.
S

SrbaSrbic

pre 15 dana

Koga ovi zamajavaju? Niko vam nije kriv sto pojma nemate. Sudijske greske nisu uticale na ishod meca … A jeste li trazili ekspertizu posle Buducnosti kad ste ih bukvalno pokrali. Ali dobro… Moraju se traziti razlozi za neuspehe i krah sezone…
K

Kraljević Marko

pre 15 dana

A šta kaže geometar?
Љ

Љубиша

pre 15 dana

Утакмица је завршена и регистрована тако да је ово саопштење да се умири јавност,као неко је ово приметио. Енергетски Партизан делује лоше,поготову странци. Звездини играчи имају више воље,више им значи. Иако су екипа за домаћу употребу. Кад изађу на велику сцену,овај њихов 'хркљуш' не пролази. Догодине у Железнику.
s

spiritus movens

pre 15 dana

Sto niste objavili ekspertizu sudjenja nakon majstorice iz prosle sezone?
Г

Гост Ад

pre 15 dana

Експерти нису успели да нас убеде да сте покрадени. Позовите геометра јер његове цртеже нико не може разумети, уз "стручни" коментар Жељка Пантића неко може да помисли да сте стварно покрадени.
F

Fenjeraske muke

pre 15 dana

Nije ni cudo sto su fenjerasi sa samo 10 pobeda i cak 24 poraza kao sto nije slucajno sto su daleko iza Partizana u Evroligi i ove a i prosle sezone. Toliko o sudjenju u ABA ligi.
s

samo

pre 15 dana

Ko je sudio u El,u obe sezone imate losiji skor od Zvezde?
O

Ok

pre 15 dana

Ma sto se hrabris. Mi to resavamo u nedelju. Ostalo su samo vase nevolje.
g

gagy plus

pre 15 dana

Ne pricaj gluposti kad ne znas,Srbi su ziveli u 8 drzava a ne u Jugoslaviji.
G

Gost 2602

pre 15 dana

Gle čuda, ekspertizom nisu obuhvatili dešavanje nakon meča , kada pristojni (lepo vaspitani) A.Avramović srdačno pozdravlja i čestita igračima Zvezde na zasluženoj pobedi, kao što su ( istina) bez grljenja to uradili i ostali igrači Partizana. Te kontakte niste naveli ; a možda ni to Aleksino grljenje sa igračima Zvezde nije bilo u redu i možda je nagoveštaj nečega ...što sledi?!
g

gagy plus

pre 15 dana

uskoro menja ime jsd u sd,konacnosvetlona kraju tunela
V

Vidi ovoga?!

pre 15 dana

Sta fali Jugoslaviji? Pa svi Srbi su ziveli u jednoj drzavi tada.
G

Gost 1807

pre 15 dana

Nisi dobro obavešten: umesto skraćenice JSD stajaće JBG Partizan!
g

gost u gostima

pre 15 dana

otmes prvu utakmicu na kojoj gostujuca ekipa bukvalno izgine da bi pobedila, ubijes ih psihicki, drugu dobijes lagano i kazes odbranio si domaci teren.
B

Bon.Jovi_985

pre 15 dana

To pričaš o prošloj sezoni, jel tako?
P

Prcko33

pre 15 dana

Legendo sa ovom igrom , bez ideje i smisla , sa 6,7 asistencija po mecu ne bi Spartak u finalu aba 2 lige dobili ! Gledajte probleme kod vas u timu, u treneru i losoj igri a ne pametovanje !
@

@prc ko33

pre 15 dana

Pametovanje ili ne, iako loša igra Partizana ima uticaj na ovo, prvu utakmicu je i takav mogao dobiti da se svakakva budalastina nije svirala, pogotovo kad se lomio rezultat. Znaš i sam da ovo nije "blago" domaćinski sudjenje.
S

Samo

pre 15 dana

Kako to da nijedan sudija nije dobio slabu ocenu,ako je tako?
P

Prcko33

pre 15 dana

Brate to su obicna spinovanja , citave sezone se prica o nekom cudu od kosarke Partizana , ja ne znam dje vam je realnost ? Pusti sudije , Partizan igra toliko lose , toliko jadno i bezidejno da je sramota ikoga drugog kriviti sem njih ! Ocajno vodjenje , i ocajna igra i to je jedini i najveci problem Partizana ali ocito to grobari nece da sagledaju vec traze krivce negdje drugo!
k

kondor007

pre 15 dana

Oni su naucili i usavrsili otimanje u svim sportovima , nije to neka exstra novost a najvise u derbijima kada igraju sa Partizanom . Sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D

Don karlo

pre 15 dana

Partizvan..zvezda i buducnosnt..najveci grobari aba lige...Sad ce arapi pa ce se razbiti dominacija bg
V

View

pre 15 dana

Što bi rekao Bard Živadinović: "2:0 je najopasniji rezultat".
n

nikola987

pre 15 dana

Kad je izasla ekspertiza za utakmicu vasu protiv Buducnosti tome ste se podsmevali i govorili svasta,otkud se sad pozivate na istu,koliki ste licemeri to je strasno,pozivate se na pravila samo kad su u vasu korist.
r

riđobradi

pre 15 dana

Da nije bilo sudija, ne bi ni bilo 3-će utakmice u BG Nakon što je Bokan provalio u sudijsku svlačionicu i išamarao sudije,imali smo kasapnicu u 2- oj utakmici uz isključenje Kaminskog. A kakav su masakr napravile u 3-oj,u 1.poluvremenu, može samo da se poredi s ovom krađom
D

Daki...

pre 15 dana

dobro je da priznajes da su paravila u nasu korist a vi ste ih krsili...ima nade i za vas
K

Kakve

pre 15 dana

Vi imate veze sa tom utakmicom, osim sto su vam ista saopstenja kada se igra protiv Partizana,a i ta ekspertiza Buducnosti je smesna.
Z

Zarko Paspalj

pre 15 dana

Zasto ovakav naslov? Partizan ili Aba liga?
V

Vuk Č

pre 15 dana

12 evidentbih grešaka na štetu Zvezde i još dve diskutabilne.
J

Jtd

pre 15 dana

Sad vi zagovornici iste samo zamislite sav ovaj haos u nasoj kls ligi bez aba, poubijali bi se i svi bi bili taoci part i zvezd. Jer jelte u sr i ne postoji niko osim ova dva kluba i jedini razlog bitisanja ostalih je sto bi stepi rekao "da corba bude masnija"...a ove ekspertize, analize...potpuno besmisleno jer oni da sami biraju sudije ne bi mogli izabrati zato sto niko ne valja, svi su losi osim njih bezgresnih
d

deki_kg

pre 15 dana

Bravo
P

Preža

pre 15 dana

Ljudi 5x ste zaredom izgubili, da nije malo i do vas? Zadnju utakmicu ste se prosto vukli po terenu sa ne baš nekom izrazenom željom da pobedite? Jeste li sigurni da u klubu baš sve funkcioniše kako treba?
T

Toole

pre 15 dana

Ok 8 gresaka a da li je bilo nekih gresaka na stetu Zvezde, ako si dzek napisi. Secam se kupa radivoja koraca 2020 kada je Partizan imao 46 slobodnih bacanja a tada je bilo sve regularno!
M

Milojko Arsenić

pre 15 dana

Svaki navijač zvezde koji ide na stadion ili u halu Pionir treba da bude usnimljen i evidentiran kao neko ko podržava svo zlo koje se događa ovoj zemlji, počev od rudnika litijuma, bora i Majdanpeka do ovakvog negiranja istine godinama unazad i da ako jednog dana se desi promena i pobedi pravda bude sankcionisan za podržavanje u rušenju i uništavanju Srbije.
У

Улт

pre 15 dana

Да ми је знати како изгледају људи који пишу овакве коментаре...
P

Preža

pre 15 dana

Ja idem i pratim Zvezdu i protiv sam ove vlasti Rio Tinta, Beograda na vodi, rušenja Sajmišta, BG hipodroma, zelezničke i autobuske stanice, Ling Longa, Zi Đina, rušenja zgrade Generelštaba... i šta ćemo sada? Procesuirati me samo zato što sam posetilac zvezdinih utakmica. Pa i tebi je predsednik kluba Ostoja, pa da li i tebe treba procesuirati prilikom promene vlasti, koju svaki dobronameran čovek željno isčekuje?
Z

Zvezdam

pre 15 dana

Hahahaha jao Grobari znam da je teško
П

Праја

pre 15 dana

Тешко је бити нормалан са оваквим ставом и размишљањем!
G

Grobar Cacak 032

pre 15 dana

Preza druze Ostoja se pita u drzavi kao prase u matijevicu,covic je mnogo jaci u hijerarhiji sns nego ostoja..o glavnom vasem navijacu je rec ovde .kakve ostoje i covici,nebitni likovi
П

Праја

pre 15 dana

"У хијерархији СНС Човић јена цишем нивоу"!? О чему и како се овде све пише. Остоја је у СНС, а Човић не. Знање и аргументи су потребни пре било какве изјаве, а не навијачка пристрасност. Једина сличност између наведене двојице јесте да су СМРАДОВИ! Највећа разлика један је школовани смрад, а други полуписмени СНС смрад!!! ...
A

Ajde majstore

pre 15 dana

@prezo objasni kako bi drzava prezivela kada si ti i slični tvom mentalnog sklopa protiv svega i svacega.
P

Pst

pre 15 dana

Mnogo si opasan. Evo prepali smo se. Batali momce to ne pali. Valja odigrati bolje. Ovi tvoji nemaju poima mada ste se dobro organizovali Nedovic i Nikolic.
В

Вонко Нормални

pre 15 dana

Ништа чудно да на домаћем терену судије под притиском атмосфере ситуације које су 50/50 у већем броју свирају домаћину. Зато је домаћи терен и предност, зато се и бориш целе сезоне за ту предност. Страшно је кад те судије пљачкају код куће, као што годинама раде Звезди у ЕЛ. Ај живи били па видели експертизе после утакмица у Арени.
P

Pitam za druga

pre 15 dana

Jesu li analizirali utakmice protiv Buducnosti?
M

Ma nije

pre 15 dana

bilo potrebe to je arhivirano.
D

Deka PG

pre 15 dana

A da podnesete tužbu za genocid nad franjevcima
H

HMMMM

pre 15 dana

STA POGRESNO DOSUDJENI FAULOVI ,SUDIJE STVORE KRITERIJUM I SUDE PREMA TOME U SUSTINI SU SUDILI SVAKI KONTAKT NA OBE STRANE ZBOG ZIHERASKOG KUKAVICKOG SUDJENJA. A SAD TAJ STO JE TU EKSPERTIZU VRSIO NEKA DODJE PA NEKA SUDI PA DA VIDIMO EKSPERTIZU NA NJEGOVO SUDJENJE. GLAVNO JE DA JE PARTIZANOPVA IGRA BILA SMESNA BEZ IKAKVOG SMISLA . ZADNJU CETVRTINU AKO SE NE VARAM DALI SU PAR KOSEVA IZ IGRE OSTALO SA BACANJA . TAKO DA SA EKSPERTIZOM MOZETE DA .... DA NE KAZEM STA.
D

Deminaur

pre 15 dana

Čekamo ekspertizu za drugi meč a onda i konačnu odluku Evrolige. Jer ovo koliko su pokrali mora biti sankcionisano i to od Evrolige.
A

Acke-stara škola

pre 15 dana

Sve to poslati Evroligi, to ispiranje mozga navijacima Partizana sa tom ekpertizom, dok drugi klub otvoreno vrsi pritisak da sudijama ne moze da se garantuje bezbednost i jos ovi iz Aba lige cute kao tuta-mute jedino ih onaj Slovenac poklopio istinom na njihove lazi, da se trazi A licenca na 3 godine od Evrolige,a brlog saopstenja koje vode na svaki plej of bilo koje da je u pitanju da se ostavi crvenim i plavima i ovima iz Aba lige, i da igramo Aba ligu samo revijalno sa juniorima.
D

Del potro

pre 15 dana

Ništa novo. zvezdina dobitna taktika u fudbalu, a izgleda i u košarci , već godinama glasi: Centriši sudija !
D

Ddd 1975

pre 15 dana

A da li si ti svestan ili su te toliko zatupeli da vi ne bi ni igrali finale da nije bilo sudija ? Da li si tada komentarisao ekspertizu ako jesi siguran sam da si napisao da su to nestrucni ljudi . Strasno sa kakvim mozgovima ljudi pisu .
R

Reč je reč

pre 15 dana

Bitno je da su dosledni i u porazu i u pobedi.Istu ovakvu analizu objavili nakon utakmice protiv Budućnosti.🤔🤔🤔
E

E onda

pre 15 dana

svaka im čast.
z

zaks

pre 15 dana

Je li ovo partizan vršio ekspertizu ?
J

Jeste

pre 15 dana

Analizirali su ti zenu.
T

Treća utakmica

pre 15 dana

U četvrtoj četvrtini, trideset sekundi pre kraja igrači Zvezde će sa visoko podignutim rukama proslavljati titulu, dok ce Areni biti toliko hladno da ce i Ostoja i Zelimir drzati ruke u svojim dzepovima.
M

Milojko Arsenić

pre 15 dana

Svesni su i oni da su pokrali samo nemaju ni gram stida da priznaju kao i njihov predsednik. Lepo se kaže da sve potiče od kuće a oni su pravi primer toga.
a

aahahahah

pre 15 dana

pozdravile vas gepekovane sudije
@

@milojko

pre 15 dana

...cuti, molim te. decenijama ste harali nasom kosarkom, ne postoji propis koji niste preksrsili i slavili svaku titulu kao da je cista k'o suza, toliko o sramu. jos u vreme vujanica i radmanovica je zvezda brutalno pokradena i to je proslo kao dobar dan a moglo je da promeni istoriju domace kosarke. i vujanic i radmanovic bi ostali u zvezdi da igraju evroligu i vi ne bi ni bili u situaciji da se kitite tudjim perjem. navijac kk partizan mozzart bet prica o nekoj sramoti posle svega sto smo gledali u proslosti. u drugoj utakmici cak, garantujem da je bilo vise gresaka na stetu zvezde.
1

1982Mz

pre 15 dana

Dokaz koliko je Partizan " krao" nekada su rezultati u El, f4 i nekoliko f8 gde je pokraden od tadasnje Taukeramike. To je dokaz kvaliteta tima. Gde su vasi dokazi za igre u El prethodnu deceniju. F16 mozda. I pricaju o Vujanicu i Radmanovicu, ludilo
M

Mauro Tasoti

pre 15 dana

Ovo je gotova stvar i više se ne može ništa ispraviti i promeniti.Zvezda je pobedila i to se pamti i piše.Zvezda je to dobila na jednu loptu gde je objektivna razlika bila jedan poen a zbog taktičkog faula Partizana se završilo sa tri poena razlike za Zvezdu.Jeste da je Zvezda povela sa 2:0 i da se stvara slika u javnosti da je igrala fenomenalno a Partizan očajno što nije baš tako ni po rezultatu ni po dešavanju na terenu.Zato Partizan treba da zbije redove i pokuša da odbrani domaći teren pre svega.Korak po korak pa kako bude a ako nas Zvezda dobije u Areni treba čestitati i idemo dalje.
M

Ma nemoj

pre 15 dana

Kao sto su oni nama cestitali posle prve? Zapamti, sudije nama nece doneti pobedu, ne kazem da nece gresiti, ali, niko nama sad ne moze da vrati brejk u prvoj, a posle toga bismo mnogo relaksiranije usli i u taj drugi mec kod njih, a posle 0:2 vec ne bi bilo povratka za drugu stranu...
F

Figaro

pre 15 dana

Navijači fmp su ubedljivo najveće zlo koje uništilo ovu zemlju u svakom pogledu.
k

krki34

pre 15 dana

Zlo koje se za pocetak bar ne zove jsd i koje nije osnovano u zagrebu
Z

Zulu

pre 15 dana

Kme, kme kmeeee!
P

Prdoje

pre 15 dana

I ja koji živim mnogo daleko ostao sam začuđen,!! Trenera žocu i lepoga zoku pokradoše sudije? Pa gde su ona zlatna vremena đenerala dula i igranja dokle partizan ne povede?
n

nesa nis

pre 15 dana

ne sto zivis daleko ti si pogubljen covek
A

Ajde sad

pre 15 dana

E sad treba da ih docekamo u Arenu kao da je ratno stanje! Pa po mogucnosti da i sudije isto dobiju malo po guzici! Pa makar i prekinuli mec, al za sledece utakmice sto dolaze da znaju sta ih ceka!
I

Ihihih8

pre 15 dana

Jbg, Bog vam ne može ugoditi! Dok ste nonšalantno gubili bodove u Aba, govorili ste kako je liga seljačka, koga to zanima, kako vas samo F4 interesuje...I šta sad? Suočavanje sa potpunim sunovratom!? Studentski centar, Zvezda u KRK, Zvezda u finalu Aba, pad u Evroligi, verovatno i Kls...Expertiza?! Wow, yes my ass!
O

Ok

pre 15 dana

Nisu te obavestili ova frka na sudije pa eno vam vasih Nedovica i Nikolica. Necete valjda vase da bijete. Ovi su dokazani. Dobicemo vas i pored toga. Nemate poima.
A

Abcsd

pre 15 dana

I sta sad?
J

Jogi Ferel

pre 15 dana

Karma je čudo!
B

Borky10

pre 15 dana

Ovo kao kad politicari narucuju ankete, ko naruci taj dobija. Salu ba stranu al kako je moguce da ljudi ne gledaju snimke koje ove greske demantuju?! Mislim ako gledaju onda ili dobro ne vide ili ne zele da vide!
d

dusanbgd

pre 15 dana

zašto ova vest nije prva na naslovnoj strani? ima ubedljivo najviše komentara. nešto je trulo u državi Srbiji...
R

Repac Plandište

pre 15 dana

Pohebase ve sudije. Osam puta dva je sesnaest. Sve su to lepo izračunali pudla, puma, Ćuja i Donald. Tacno bi pobedili u obe utakmice. Nista, vodite dva nula i imate mec loptu u Areni.
R

Repac Plandište

pre 15 dana

Sa ovim su se složili...

ROSSONERO97

pre 15 dana

HAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHA
M

Mosquito

pre 14 dana

Ne cudi me sto si ti lud sa ovakvim komentarom, vec onaj koji tvoj komentar odobrava...
2

2 na 2

pre 15 dana

Ajde bre više pakujte se i tutanj Kijev, pa tamo kmečite. Vi ste velika eu instalacija kao i oni. A možete i u London, to je ta nabusitost. Smešni ste sa narativom kapitalističkog trenera i klape oko njega koji žari i pali sa sudijama po EL da čak ni bogatiji klubovi ne mogu da mu doakaju nego moraju da kukaju. Po svaku cenu guslate već dve sezone sa 6 stranaca cele serije. Možeš misliti koliko je bitno osovojiti bilo šta zakucavanjem na klupu Anđušića, Trifunovića , Koprivice. Džaba vam sva istorija kad ste moderna kapitalistička prevara rumene legende od 30 miliona pa na gore. Bruka i sramota je da vam uopšte pada na pamet da se bunite, a igrate ragbi, rukomet...
D

Djuro Pucar

pre 15 dana

Nista se ne vazi dok ne pozovu geometra!
M

Mikula

pre 15 dana

Ekspertizu sudjenja odradio Tole Karadžić.

VecaBg1971

pre 15 dana

Auu...ala ste im dali slagvort, sad ce zene u cenom da naricu do sutra. Prvo ne znam odakle isplivavaju ovi tekstovi. Drugo, zasto se ovakve "analize" rade usred serije ,zasto se ne saceka kraj pa onda ocenjujte sudije. Ovako se ocigledno pravi pritisak na sudije. Samo vi lozite ove nenormalne klince pa kad bude pala krv, bice nismo mi i ne znamo ko je.
V

VERICE BESTIDNICE

pre 15 dana

KAZES ZASTO SE U SRED SERIJE PRAVI PRITISAK NA SUDIJE, PA TVOJ OTAC COVIC JE NA POCETKU SERIJE OTVORENO PRETIO SUDIJAMA, KAO DOMACIN I ORGANIZATOR JA VAM NE MOGU GARANTOVATI BEZBEDNOST… KAD BI IMALA IMALO MOZGA, SKONTALA BI DA JE TO OTVORENA PORUKA , PRETNJE NA KOJU BI MORALO DA REAGUJE TUZILASTVO.
V

VERICE BESTIDNICE

pre 15 dana

KAZES ZASTO SE U SRED SERIJE PRAVI PRITISAK NA SUDIJE, PA TVOJ OTAC COVIC JE NA POCETKU SERIJE OTVORENO PRETIO SUDIJAMA, KAO DOMACIN I ORGANIZATOR JA VAM NE MOGU GARANTOVATI BEZBEDNOST… KAD BI IMALA IMALO MOZGA, SKONTALA BI DA JE TO OTVORENA PORUKA , PRETNJE NA KOJU BI MORALO DA REAGUJE TUZILASTVO.
@

@Vekica

pre 15 dana

Pa ti si ta nenormalna klinka koja nema pojma o zivotu…vas covke se bavi tim stvarima o kojim pises, a to su pretnje, sirenje mrznje, teorije zavere i rasne vrste svadja i smicalica!
R

Raša P

pre 15 dana

Pokušaj davljenja od strane Nanelija u drugoj utakmici je za isključenje i suspenziju. To se neće ni pomenuti!!! Mnogo neuspeha a uvek neko drugi kriv!
P

PecaCzvBgd1

pre 15 dana

Jos obojica dobili po tehnicku! Klasicna Zeljko Pantic filozofija i percepcija sporta - Zvezda NE MOZE da pobedi ako je sudije ne guraju, jednostavno to nije opcija, sta god statistika govorila! Nebitno da li je fudbal gde Zvezda u derbijima ima 80 suteva na gol a Partizan ni 20, gde je golman bio igrac utakmice svaki put, ili je kosarka gde je Zvezda domacin (a znamo sta je prednost domaceg terena u ovom takmicenju) sa objektivno kvalitetnijom igrom u odbrani, manje izgubljenih lopti i vecim procentom suta za 2. U prvoj situaciji je kriv "postavljeni" Duljaj, koga je Vucic licno stavio da bi Zvezda mogla da osvoji titulu (tesko joj pored tima koga je razneo petoplasirani tim Azerbejdzanskog prvenstva), a u drugoj "pretnje" sudijama od strane istog da sme da se sudi samo tako da Zvezda moze da pobedi. U prevodu 5 neregularnih vezanih pobeda Zvezde protiv trenera u ciji tim je ulozeno preko 100 miliona u 3 sezone. Lepo li je vama.
m

miki34

pre 15 dana

Domaci teren je domaci teren. Prosle sezone lesor 21 bacanje na jednoj utakmici finalne serije kada ste bili domacini, plus pogledajte odnos bacanja prosle godine u finalnoj seriji kada ste bili domacini. Sami ste krivi sto niste obezbedili prednost domaceg terena, ali najvaznije da se kuka.
Г

Групни

pre 15 dana

па шта ако сте оштећени !? коме поруку упустити !? ономе ко види а не жели да чује, !? чему то, идемо у нове победе, све је ово већ виђено и очекивано .... непотребно саопштење ....
V

Volim fucu

pre 15 dana

Treba da se uradi ekspertiza kompletnog sudjenja pa da se vide i greske na štetu Zvezde.
2

24.232

pre 15 dana

Ljudi koji ne prokomentarisu ono podbacivanje, nema sta da se oglasavaju i misle da su merodavni za bilo sta...
Г

Гост442

pre 15 dana

За полувреме имаш 14 скокова више, ти тај део одиграш нерешено и после је неко пети крив. Овде су наведене све оне ситуације за које се нико није бунио да су утицале на резултат, као рецимо три бацања Теа, тако да тишина. Играјте баскет па ко буде бољи победиће.
O

Ok

pre 15 dana

Losa preporuka na terenu su gori. Ove gluposti pise Zoki legenda. Visi mu otkaz nad glavom ako izgubi. Sudio Jovcic njihov sudija. Ne znaju sta ce sa sobom jer bez domacinskog sudjenja gube.
V

Vikktor

pre 15 dana

Najviše vas je oštetio Žoc... bićete bolji kada to uočite!
P

Propala sezona Partizanu

pre 15 dana

Debakl sezona čak i ako Partizan osvoji Aba.
d

darves

pre 15 dana

hahahaha jadni oni uvek zrtve, te sudije iz Aba lige uvek sude protiv njih hahahahaha,. posle onog sramnog sudjenja protiv Buducnosti i kasnjenja sudija 5 minuta bolje da cute dok je veka i sveta. Jadni oni pokradose ih sudije . A proslo finale Kampazo iskljucen na pravdi boga kao sada Ferel a bacanja bila 38 naspram 19 jooj jooj, bolje cutite
G

Gost2423

pre 15 dana

Videli smo u EL ko je ko! Vi se samo znalazite u ovom blatu gde pretite ucenjujete ne garantujete bezbednost sudijama!
G

GostO

pre 15 dana

A sta smo videli u EL? Da sa 3x skupljom ekipom od Zvezde i sa jednim od najvecih budzeta u Evropi ne mozete ni u gornji deo tabele da udjete? Pa i nije vam neki uspeh sto sa takvim timom i parama imate 2-3 pobede vise od Zvezde. Ali ako vi to smatrate uspehom, onda neka vam svaka sezona bude ovako uspesna u EL kao ova sad.
P

Pobogu...

pre 15 dana

@Gost2423, a ko smo to mi, a ko ste to vi u Evroligi? Kvalifikovali ste se za fajnal-for ili sam nešto propustio? 11. ili 16. sasvim je svejedno. Uz to, da vas sudije nisu pogurale protiv Monaka, Panatinaikosa i nas, vi biste imali 13, a mi 12 pobeda. Ali ni to nije bitno. U međusobnim susretima prošle godine je 1:1 koš-razlika +3 za Zvezdu, a ove 1:1 i koš-razlika +14 za nas, tako da, batali te priče, Evroliga, bla, bla, bla... Tako ste godinama i u fudbalu pričali da je fudbal merilo, a sad ćutit, pravite se nemi.
z

zaks

pre 15 dana

@Gost2423 A šta ste vi to u EL? Je li uspjeh 11.mjesto ? Izgubili ste od nas , između ostalog .
d

d.g.

pre 15 dana

Osam je manje od 20 koliko ste vi otkinuli Budućnost. Vi ne bi bili u finalu da nije tih sudija.
S

SEVERNA KOREJA

pre 15 dana

Da zivimo u bilo kojoj uredjenijoj zemlji,prva utakmica mne bi bila ni odigrana,oni su sudili kao da im je stavljen pistolj na glavu,i sudi kako mi kazmeo il hapsenje,likvidacija..Ali imate jendog coveka koji ne bira srestva kako u poltici,dobija izbore,tako radi u sportu,
b

bgcz

pre 15 dana

Kazem ovo bez čitanja ekspertize. Ako u eskpertizi nema “faula” Tompsona nad Ledejem i Ledejovog fala na poslednjem podbacivanju, onda je ovo besmisleno. O sumnjivim situacijama: Cist faul Kabokla na saplitanje Nedovica. Ne znam zasto se bilo ko buni kad se jasno vidi. Obican faul Lazica i prekid kontre. Ono se nigde ne svira za namernu. Da je bio otvoren put ka kosu pa i da se gleda snimak. Ovako jaci faul i nista vise. Poklon bacanja Jagu u kontri. Nije ga dirao Aleksa. Cist faul Ledeja na podbacivanju. Faul Tompkinsa, faul Lazica, obe lopte su cisto izbijene iz ruku, ali to nije toliko bitno.
K

Kaunas

pre 15 dana

Osvajamo Evoligu ove godine. Svi u Kaunas bre da pokazemo da smo najjaca insititucija na svetu!! Ups, ipak nista od Kaunasa... Jbg
B

Bljakkk

pre 15 dana

OSteceni ste vi svi kolektivno u vasem jadnom klubu
C

Cek

pre 15 dana

Znaci bio je faul nad Nedovicem kad ga sapleo Kaboklo? Sta onda kukaju? i pola ovih gresaka dosudjen 1 igracu faul a trebao drugom.
D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

Tako je, ajde sada plačite još jače ahahaha ahahaha ahahaha. Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol, i plačem Željko moj, plačem pred strancima, još ukus tuge peče na mojim nepcima ahahaha ahahaha ahahaha.
B

Brc

pre 15 dana

Slepče jedan.
A

Ajoj

pre 15 dana

Pa nisu se žalili još od prošlog fudbalskog derbija, jesu li ih i u boćanju oštetili zna li se šta?
G

GrkiGrk

pre 15 dana

Oštećeni u 8 situacija , a povlasceni u 88 situacija. Omiljeni Pukl je znači jedini odradio posao. Još samo da ste napisali da hoćete Boltauzera da Vam sudi.... Pa kako vas nije SRAMOTA.... Zahvaljujuci upravo sudijama i igrate ovo finale.
T

Top Gun

pre 15 dana

A ko cemo realno, nezasluzeno ste za pocetak u finalu... Drugo to je osam situacija u kojoj je ubrojan faul nad Nedovicem koji bi svakako i u fudbalu dobio zuti karton tako da toliko o objektivnosti.
j

ja123

pre 15 dana

nikakva ekspertiza za podbacivanje lopte na 14 sekundi do kraja kada pri podbacivanju ledej levom rukom vuce davidovca a sudija ponavlja podbacivanje?
I

Ivan..

pre 15 dana

To je bukvalno odlucivalo pobednika, i morao je Davidovac dva puta da im uzme loptu. Hteli su Partizanu podmuklo da daju drugu sansu.
A

A nije ti smetalo to sto je

pre 15 dana

Prvi put podbacio loptu tako da je Davidovac uhvati?!
L

Limenjak

pre 15 dana

A ekspert koji je radio stručnu ekspertizu je Tegi ili…?
7

7777

pre 15 dana

Ekspertizu uradili Tegeltija Pantic u Laza Lazarevic
M

MVPCACAK

pre 15 dana

A koliko je ostecena Buducnost protiv vas u polufinalu?
t

tre

pre 15 dana

za buducnost cutite?Sektasi
к

кикоман

pre 15 dana

судијска комисија у саставу Остоја, Зоран Коњ и Руменоглу...па добро су и ове две грешке на штету Звезде видели... После Будућности можете само да ћутите о суђењу...
G

Grobarcina

pre 15 dana

Moja Igokea2 ne moze nista bez sudija
P

Pet u nizu,

pre 15 dana

Pet u nizu
A

Astral

pre 15 dana

Ovo se odnosi na oba kluba, kada izgubis utakmicu onda nalazis koje-kakva opravdanja kako bi se klub oprao pred navijacima, i onda kao klub ispadnes jos gluplji. Ovo je pravdanje na nivou predskolske ustanove, tipa svi su drugi krivi samo nismo mi krivi. Krivi ste! Nemate pojma, promasili ste milion suteva! Izgubili ste milion lopti! Na kraju krajeva, pokazalo se gde su oba kluba u Evro takmicenjima.
S

Slavuj

pre 15 dana

Prvo i osnovno mogli smi promašiti milon lopti i isto toliko izgubiti, ali u isto vrijeme imati bolji šut za 1,2 i 3 poena, imati više skokova i opet izgubiti, e tu je ta caka, tih 8 spornih odluka, koje su završavale sa 2 ili 3 bacanja kao i 2+1 , tako je izgubljena utakmica koju smo dobili po svemu da nije bili Karduma i ostalih. Zbog čega nema brejka u finalu, zbog domaćinskog suđenja. Siguran sam da će se sudije potruditi da u sledeće dvije utakmice navlače za Partizan, da bi Čović rekao kako su pokradeni i oni, a onda u petoj sve isto kao u prvoj. Dajte sudije iz Španije ili Litvanije, pa ko dobije dobije. Pošteno.
@

@Slavuj

pre 15 dana

Ti druze stvarno verujes da je ovo objektivna analiza?
T

TD

pre 15 dana

Nije (dovoljno) objektivna, izostavili su neke situacije na stetu Partizana.
E

E zato

pre 15 dana

bi trebalo da Željko sudi svaku utakmicu i sve bi prošlo bez primedbi. Sve bi bilo ekstra.
S

Sag

pre 15 dana

Neka u posled jih deset godina vrate utakmice na TV da se vidi kome su sudije pomagale
D

Da moze

pre 15 dana

Samo bi vas Tole spasio
O

Ovi samo kukaju

pre 15 dana

Tezak je to kompleks.
R

RealNo1

pre 15 dana

Екперт Владан Тегелтија. Не знам како их није срамота бламирати се, све ситуације чисте као гробарска суза. Овај фаул Аврамовића над Јагом гдје се види да га удара као лактом не сматрају фаулом. Шта треба да му избије зубе? 🤣
Д

Да знате

pre 15 dana

Смећари из загреба неће вам проћи овај притисак на судије

Milos Todorovic

pre 15 dana

stravična krađa, usmena na to da se po svaku cenu onemogući pobeda Partizana.
I

Iks Tb

pre 15 dana

Zašto ovako pošteni niste ovo uradili posle 3. utakmice sa Budućnosti?
G

Garibaldi

pre 15 dana

Nema Bodiroge da navlači za Partizan, a navika je čudna pojava. Obradović, Vujošević, Savić ne mogu sportski da podnesu poraz.
E

Enzo

pre 15 dana

ovi da izgube od Denvera žalili bi se na sudije hahaha
B

Bokan.

pre 15 dana

Dragoslav Bokan,izjava za Podgoricke medije: Od kad sam na celu Buducnosti niko nas nikada nije toliko pokrao kao prtizanove sudije Javor i Pukl u Areni,ne vidim vise smisao igranja ABA lige posle onoga sto su nam sudije uradile u polufinalu...Covek sve objasnio ko ima zastitu sudija!
b

brine

pre 15 dana

ajeste li tažili ekspertizu posle utakmice sa budućnosti ,sram vas bilo
S

Saša Le

pre 15 dana

Za "gospodu" iz Partizana, gde su vam sudijske ekspertiza posle utakmica sa ekipom Budućnosti?! Tada je i običan laik mogao da vidi kako se je kralo u vašu korist, eksperti nisi bili potrebni.
S

Saša Le

pre 15 dana

Za "gospodu" iz Partizana, gde su vam sudijske ekspertiza posle utakmica sa ekipom Budućnosti?! Tada je i običan laik mogao da vidi kako se je kralo u vašu korist, eksperti nisi bili potrebni.
B

Buducnost

pre 15 dana

PA NARAVNO DA CE DA SE ZALE NA SUDIJE,NE MOGU NJIHOVI JAVOR I PUKL DA "RADE POSO" U PIONIRU!
D

Dexl

pre 15 dana

I Buducnost u 13 situacija...
M

Mali jsd

pre 15 dana

Av Partizan placite, pokrali ste buducnost i nije vas sramota
I

Igokea2 krade

pre 15 dana

i onda placa lazne sudijske eksperte
N

NR

pre 15 dana

Unakazili su nas u prvoj. Igra se 5 utakmica.
A

Acke-stara škola

pre 15 dana

Manite se ekpseriza i glupostima, resenje je da Partizan dobije A licencu na 3 godine u Evroligi, i posle poslati juniore u Aba ligu da igraju, to sto se vi prepucavate u ovaj Aba brlog ligi samo bezveze ispirate mozak navijacima Partizana sa tom ekpertizom, znaci A licenca i juniore u Aba ligu i to je to.
R

Realno istina

pre 15 dana

Neka vem je srecna licenca. Ove godine za je 5:2 skor u nasim mecevima.
r

ružni kojot

pre 15 dana

Znaš kad će Partizan u košarci da dobije A licencu. Nikad. Čoveče shvati Vas su Vučićevi milioni spasli totalnog gašenja. Ovo što ste ove dve godine igrali Evroligu sa 50 miliona narodnih para je izolovani incident. Pitanje je da li ćete sledeće sezone igrati i Evrokup. Ko će od vaših košarkaša da ostane u timu da igra samo domaće takmičenje i možda FIBA ligu šampiona?
T

TD

pre 15 dana

Iako svakako treba izaci (i) iz ovog brloga, ovo uopste nisu nikakve gluposti, a trebalo je traziti ovo isto i za drugu utakmicu.
G

GrkiGrk

pre 15 dana

A zašto bi Partizan dobio licencu? Zato što ima trenera kojeg smo 5 puta isprašili za redom.
S

Smislov

pre 15 dana

I tu imaju svog Pavla Ilića. U tri primjerka, za svaki slučaj.
G

GrkiGrk

pre 15 dana

A jel Vam sudio Pavle Ilic i protiv Vojvodine,TSC, Napretka i Čukaričkog?
B

Burek

pre 15 dana

Zašto isto ovo nisu objavili za meč prošlog petka ?
Z

Zeničani

pre 15 dana

Navijači kkp nek znate da će vas Savić prvi prodati,a brod već tone.
z

zasu

pre 15 dana

Za nekih godinu dana ili dve zeljko ce dići jubilarnu 10. Onda cemo videti sta tone.
@

@zaludaru

pre 15 dana

Digao ga je vec ove, jesi li seo na njega?
P

PedoZoc

pre 15 dana

@zasu Turski trener moze da dize samo maloletnice i pritisak,nista vise🤣
@

@zasu

pre 15 dana

On moze jubilarnu desetu da digne tek kad bude imao Jokica, Embida, Lebrona, Doncica, Edvardsa, a i tad je pitanje. Njegova kosarka nije kosarka, i drago mi je da je dosao kod vas da vidim kako je to famozno uzimao titule. Bukvalno igra velikih brojeva. Ako imas 10 vrhunskih sutera, sanse su velike da ce na svakoj utakmici nekoliko njih da proradi, i to je dovoljno za titulu. Steta samo sto to imanje 10 vrhunskih sutera kosta puno. Trenutni 5-6 budzet u Evropi nije dovoljan, ocigledno da mu treba jos 20-30 miliona preko. A sa tim parama bih i ja osvojio Evropu.
S

Svi ste vi pomalo 88

pre 15 dana

Pa gde baš u osam?! Pa na berindžeru vas nosam! Sve kompletno i redom od Žoca,Savića,celog igračkog kadra i navijačkog korpusa!
D

Davitelj

pre 15 dana

Dečko pa ti si manijak, nastran si.
Z

Zlooo

pre 15 dana

Budućnost našla 30 grešaka a ovi samo par
O

Objasni

pre 15 dana

Koje greške?
G

Gostza

pre 15 dana

Pita te covek, koje greske?
E

Enky

pre 15 dana

A komentara navijača ekipe koja se bruka u EL,istina boli,KKP je po svemu trebao dobiti prvi meč jer je bio toliko bolji,ali oni dobro znaju da im to bio kraj pa sada kmeče,a trebali su realno ispasti od SC Derbija,ovi ih razbili pa suci preokrenuli jer ne znaju suditi ragbi.
@

@enky

pre 15 dana

kkp nije trebao igrati finale, jer nije trebalo da pobedi Buducnost, i tu se svaka diskusija zavrsava
M

Mister M

pre 15 dana

Dobili smo vas u poslednjem mecu u Evroligi 16 razlike. Na to brukanje mislis?
B

Bargrooo

pre 15 dana

28 mil evra budzet, najtrofejniji trener,igramo ko djevojčice bre.....šta nam radi doktor.....kakve bre sudije
J

Janac

pre 15 dana

Hahah tugica
C

Cipiripi LE2

pre 15 dana

Objektivno, u svim sportovima njih su ostetili, nisu oni izgbili nego su ih ostetili, nismo ih 5 puta za redom pobedili u 3 razlicita takmicenja u 2 razlicita finala negu su ih sudije ostetile, tako su kmecali i u fudbalu kako su osteceni sa 20% poseda lopte, ko sta radi zene u crnom samo kukaju
Ј

Ја ГРОБАР

pre 15 dana

Не кривим судије за ово. Када два сата пред утакмицу "НЕКО", а знамо ко, саопшти да не гарантује безбедност судијама, шта ће људи него да спашавају живу главу. На јавне претње, треба да реагује ЈАВНИ ТУЖИОЦ. Тако бар пише у закону.
N

Ne soli pamet drugima

pre 15 dana

Kaže se tužilac...
i

ikis

pre 15 dana

Sta drugo ocekivati u Vucicevoj i Covicevoj Srbiji.
M

Mjv

pre 15 dana

Ostoja Mijailovic najveci disident
G

Grobarcina

pre 15 dana

Oni tako jedino mogu uzeti titulu drugacije nikako hahaha u Areni ce dve da padnu pa posle petu ce da se borimo ko lavovi protiv sudija malih navijaca i njihovih opasnih igraca 💪😆
@

@glodarcic

pre 15 dana

Vi se borite protiv sudija? hahahahahhahahahah Pitam se sta li Buducnost ima da kaze na ovo? 🤔
P

Pobogu...

pre 15 dana

A ja se pitao gde si ti, Grobarčino. Brinuo sam za tvoje zdravlje. Prognozirao si siguran brejk u prvoj, pa još sigurniji brejk u drugoj... šta kažeš, 'oće li biti brejka u trećoj? Ja ti verujem, jer si svoju stručnost i objektivnost pokazao više puta.
G

Grobarcina

pre 15 dana

Videces u petoj lagano samo
@

@grobarcina

pre 15 dana

Rode pete nece biti. Lose kontas.
B

Blade123

pre 15 dana

Ahahahhahhahaha hahahaha... A smejali se sudijskoj ekspertizi koju je radila Budućnost?!Ahahahhahahhaha...

Realno123

pre 15 dana

5 puta vas dere Sferopulos i vi ganjate sudije a ne bi ni igrali finale bez istih. Pokrali ste samo tako Buducnost. U rupu kamerunci.
S

Slavuj

pre 15 dana

Od tih pet pobjeda 4 su bile pred vašim navijačima, a samo finale kupa u Nišu je bilo na neutralnom terenu. Kako pobjeđujete kući pokazuje ova ekspertiza , a ko može garantovati bezbjednost sudijama? Niko ako ne sude kao u prvoj utakmici. Baš bi me zanimalo šta bi vi ostrašćeni , koji redom pucate minuse, rekli da de obrnita situacija i da ste vi u ulozi Partizana iz prve utakmice. Teško je to i zamisliti, koliko pljuvanja, saopštenja i sve onog na što vas je Čović navikao od 2011 godine kada vam je preuzeo klub.
Z

Za Slavuja

pre 15 dana

I u Nisu je bilo nenormalne kradje.
5

56789

pre 15 dana

STO STE MIRNI U PIONIRU? EVROLIGA OPOMENULA COVICA A VI SLUSA TE VASEG IDOLA I LEGENDU KLUBA
T

TREBALO JE NA POLUVRMENU

pre 15 dana

povuci ekipu i ne igrati predstavu Aba /decenijski fenjeras evrolige. Zato i nema pobede u pioniru godinama sem i Evroligi.
K

Khanbg

pre 15 dana

Izvinjavamo se vama preuspesnima u Euroligi. Vama, zamalo top 8 ekipi. Hahah kakve glave
Z

Zar vas nismo

pre 15 dana

Pobedili u Evroligi 16 razlike u posledjem mecu?
P

Prti

pre 15 dana

Zanimljivo da 'ekspertiza' preskoci slucajeve kao sto je podbacivanje gde Ledej drzi Davidovca za rame na primer. Kako to nije obuhvaceno ?
b

bojkeee

pre 15 dana

zato sto to nije ni moglo da se gleda jer je Pukl ponavljao bacanje jer podbacio lose loptu.
s

soichiro

pre 15 dana

ekspertiza ima vise gresaka nego sudijski tim na terenu...pri tome ne pominje ni davodovcevo izbijanje lopte lideju pa hvatanje na zemlji nasta nema pravo.
G

Grobarcina

pre 15 dana

Pa naravno da smo osteceni to i slepac vidi haha
Z

Za tebe je jasno

pre 15 dana

Znamo da ste oštećeni, ali postoje efikasne terapije u današnje vreme, ne gubi nadu
i

izgubljeni_narod

pre 15 dana

i umesto da imamo derbi, praznik za publiku, mi imamo prepucavanje ko sta, kome kako isl. Tuga.
R

Realan 2

pre 15 dana

6 gresaka vise na stetu partizana a pobeda bila 3 razlike... eto ko je doneo pobedu...
V

Visokoletač sa Liona

pre 15 dana

Evo ovako: neka se ponište prve dve utakmice, pa da vas onda opet pobedimo i da imamo sedam trijumfa zaredom. Samokritika 0, uvek vam je neko drugi kriv, čak i onda kada je sve čisto, golim okom vidljivo, o čemu je govorio i Žoc.
G

Gosttt

pre 15 dana

Ko je radio ekspertizu, Bolthauzer? 🤣 Ali najjace mi je ovo da su dvojica sudija dosudila nesto, ali ekspertiza kaze da su obojica pogresill 🤣 Da ne pricam o stvarima koje nisu ni usle u analizu, a navode ih ljudi u komentarima...
M

Ma

pre 15 dana

Dobro to, de su ovi iz Aba lige da se oglase za tu ekpertizu, nije valjda da smo sve u pravu ne smeju.
D

Drvo

pre 15 dana

Espertizu radio nebinarni Ostoja. 🤣
M

Mrle8

pre 15 dana

Da u polufinalu Budućnost nije ostecena u 38 situacija sad se ne bi smo ni bavili finalom jer Partizan bi ga gledao na malom ekranu.
z

zztttzzzzttt

pre 15 dana

Они су ладно старт кабокла ногом над Недовићем окарактерисали као грешку. Човек је својим стопалом саплео Недовића, додуше не намерно као што то ради Ледеј, али је очигледан фаул. Комедија сте.
E

Eto ti ga

pre 15 dana

I ti si evidentno veoma funkcionalno nepismen, ne vredi.
L

Ljudi

pre 15 dana

Bez nervoze, svima je jasno za ciji cilj radi ova aba organizacija. Videli smo to mnogo puta, mora da se opravda poraz najveceg trenera u univerzumu pa se izmisljaju neke situacije i ne navode sve situacije na stetu druge ekipe. Videli smo i stari recept pokusaja da se odredjeni igraci uvlace u problem sa faulovima u drugoj utakmici kao sto su radili Kampacu prosle godine. Isto kao sto svi znamo da ce da nas masakriraju sudije trecu i cetvrtu utakmicu i da ce ponovo da bude neka analiza da je Partizan ostecen u 17 a mi u 1 situaciji. Ali znaju i oni da padaju 26. Maja!
V

Vratolom

pre 15 dana

Znaci ABA liga radi za Partizan? To hoces da kazes?
S

Svako realan

pre 15 dana

Svako ko se malo razume u kosarku i ko je realan mogao je da vidi da je Zvezdi na silu navucena pobeda u prvoj utakmici, koja je najvaznija u seriji. Sama izjava Covica pre utakmice da se sudijama ne garantuje bezbednost je skandalozna i narusava regularnost utakmice. On je drugim recima porucio sudijama da ako ne budu sudili u korist Zvezde svasta ce da bude.
D

Dusmanin

pre 15 dana

Svako ko je realan je vidio da su vas na silu gurnuli u finale na stetu Buducnosti koja vas je na parketu 4 puta u mesec dana rastavila na komadice.
J

Jogi Ferel

pre 15 dana

O "ekspertima" dovoljno govori podatak da nigdje ne pominju dosuđeni prekršaj Tompkinsa nad Ledejem prilikom pokušaja šuta, a na snimku se jasno vidjelo da je čovjek bez kontakta izbio loptu.
h

ha_ha

pre 15 dana

Pravo u centar brate. Tom Ford druzina pokusava da proda ovaj domaci koji je Zoki napisao
G

GostO

pre 15 dana

Bas cudno da je Partizanova ABA liga objavila da je Partizan ostecen. Mukice nase. Jos je toliko dobro ekspertiza odradjena da su mesali igrace, ekipe... Bas ono, kvalitetna analiza. Znaci, od tolike drame, sve u svemu, nekoliko faulova tamo-vamo, sto je normalno na svakoj utakmici. Ja mislio sad ce biti minimum 30 gresaka, kad ono sve smesno. I je l to vredno tolikog kukanja? A da, jeste, jer ovo izlazi sasvim slucajno bas danas, da se eto "malo" stavi pritisak na sudije da navlace za "osteceni" Partizan. Ko vas ne zna...
R

Realan 2

pre 15 dana

6 gresaka vise a utakmica se zavrsila 3 razlike... imas neki primer nekad neke utakmice sa 30 gresaka na neciju stetu?
@

@realan 2

pre 15 dana

Imam, Partizai - Buducnost, treca utakmica, 36 gresaka na stetu Buducnosti
s

senseimaster

pre 15 dana

A gle gde su oštećeni,prva situacija dali dva poena,Jagu sviran faul a nisu bacanja(milion takvih situacija),onda ne prolaze fore sa podignutim rukama a razvale te kukovima i nogama...po mom mišljenju dve greške su aut od Tea(to su poništili njegovim faulom nad nanelijem) i faul Avramovića nad Jagom...sve ovo ostalo može da se navede u još 50 situacija,malo je nejasno da ne pomenuše ponavljanje podbacivanja i za ovog dole realnog,da ima utakmica sa 30+ grešaka za jednu ekipu,jedna od njih je odigrana pre par dana kada ste igrali sa milogorcima...i još dosta vaših iz prošle sezone u EL
U

UPDP

pre 15 dana

Da li je moguce da si toliko neinteligentan? Ko je mesao igrace u ekspertizi, o cemu pises ti? Sudije su ih mesale, ekspertizu sigurno ne rade sudije koje su sudile (sporni) mec, veze nemas. Inace, ima propusta i u samoj analizi jer ni izbliza nisu navedene sve situacije na nasu stetu.
v

vidi je

pre 15 dana

igokejina namestena sudijska amaliza
G

GOSN. M. BERIC

pre 15 dana

STA SAD TREBA KAO COVIC DA PRETIMO SUDIJAMA, DA IM NE GARANTUJEMO BEZBEDNOST… NISMO ISTI…DOBIJAMO IH SIGURNO!!!
k

kkpvinca

pre 15 dana

A faul Nedovica u napadu nad Ledejem?
G

Gost RS

pre 15 dana

Jadni ste. Zašto niste uradili ekspertizu iznuđena tri bacanja Pantera protiv Budućnosti? Vršite pritisak na sudije ne bi li kako dobili 3. utakmicu i to je nagore u ovoj priči. Sve vam uzalud ako vam ne prorade šuteri jer sve vam se na tome zasniva. U prvom meču ste pogodili 7-8 teških iznuđenih šuteva, na individualni kvalitet bez ikakve akcije.
L

Letac

pre 15 dana

Ovako su avangardne postenjacine objavile ekspertizu meca protiv Buducnosti. Ili nisu?. Nadam se da ce neko objaviti snimak kako preposteni Naneli divljacki davi Lazarevica. Inace fer plej i sportski nastrojena avangarda ce sigurno u duhu fer igre objaviti snimak pozdravljanja igraca pre utakmice i ponasanja tri njihove zvezde. Kako ko radi, neka mu se vrati.
F

Fgh

pre 15 dana

Vama treba psihijatriska ekpertiza a ne sudijska
D

Drvo

pre 15 dana

"Sudijsku ekspertizu" radio Matej Boltauzer. Znaju ljudi već odavno ove grobarske forice. Ne prolazi to više.
5

56789

pre 15 dana

NE PROLAZE NI VASE PRIJETNJE SUDIJAMA U EVROLIGI PA MORA TE SUDIJE STOLICAMA UDARAT. ZATO CE TE ZAVRSIT U EVROKUPU BEZ OBZIRA NA REZULTAT ABA LIGE
@

@567

pre 15 dana

Pa u Evoligi smo vas dobili 16 razlike u poslednjem mecu. Kaj, ne?
K

Kadu

pre 15 dana

Boze ljudi ovde pisu takve gluposti. Alo niti KKP daje analizu nego je Aba dala konacno gde su kreske i kako mozete biti toliko tupavi da 8 gresaka na korist fmp-a kad je egal jedan dva poena greske donose pobedu zvezdi i to jedva na jedvite jade o tome se radi
n

nadrealnooo

pre 15 dana

u 14 sutuacija..hahahahahaha
Z

Zar je bitno

pre 15 dana

Stavili su da nije bio faul Kabokla nad Nedovicem i srusili celu pricu. Pa ima snimak zemljaci gde se vidi kako Kaboklo saplice Nedovica...
P

PzKM

pre 15 dana

"9. U četvrtoj četvrtini, na 3 minuta i 20 sekundi pre isteka perioda, pogrešno nije dosuđen faul igrača Partizana br 50 (Kaboklo) nad igračem Crvene zvezde br 26 (Nedović). Pogrešnu odluku je doneo sudija Jovčić." Probaj da malo pazljivije citas pre nego sto krenes da spinujes, oni tvrde da je ova odluka bila na vasu stetu, a naravno da Kaboklo nije faulirao Nedovica, smesan si bre do bola.
J

Junker

pre 15 dana

Apsolutno. Ali to je KK Partizan, da li verujete nama ili svojim ocima. A sto Naneli davi Lazarevica to niko nije video.
@

@PzKM

pre 15 dana

"Probaj da malo pazljivije citas pre nego sto krenes da spinujes"(a ako ti treba pomoc, covek je naveo drugu situaciju).
P

PzKM

pre 15 dana

Znam ja sta odlicno sta je on naveo, analiza i ekspertiza se uopste nije bavila tom situacijom, a trebalo je jer (ni) to nije bio faul. Vama nema pomoci.
D

Djape45||

pre 15 dana

Ovo je njihova sudijska ekspertiza ovo je sve što je nama u korist. Ne može biti protiv nas kad je svirao čist faul, nego ne znaju da napišu kako treba.
2

24.232

pre 15 dana

Oni pricaju o faulu na 3:20 do kraja. Gde je Kaboklo rukama faulirao Nedovica i nije svirano (u nastavku fauliran Jago). Faul Kabokla nad Nedovicem, saplitanje nogom, desio se na 2:40 do kraja. I naravno o tome cute... Tako da eto vam prava informacija, da se ne nagadja. Vreme sve govori. https://www.youtube.com/watch?v=Q5YBxPNhqGc
P

Pertini

pre 15 dana

Koliko su bez srama.. Pozdravili vas saplitac Ledej, davitelj Naneli, Ledej zvani sklanjac ruke Tompkinsu...
N

Naivac

pre 15 dana

Ma pozdravio vas Bili Trokorak Beron, poštenjačine.
0

04006060

pre 15 dana

Ovoga jos uvek Beron proganja 😂😂😂😂
S

Sponzoriii

pre 15 dana

Zasto krijete komentare o Partizanovoj uzasnoj kradji protiv Buducnosti i nezasluzenom nastupanju u finalu???
K

Kojoj

pre 15 dana

Kradji? Objasni?
D

Dusmanin

pre 15 dana

Odi na sajt KK Buducnosti, za mec u regularnom delu imas nabrojane sve greske, za prvi mec plej ofs u BGu takodje, ima toliko gresaka na stetu Buducnosti da mi ne pada na pamet da ti ih ovde nabrajam. Za treci mec je dovoljno sto su iskljucili glavnog i najraspolozenijeg igraca sa 2 izmisljena faula i tehnickom do koje ne bi ni doslo da niste namestali, dok su vas prasili 9 razlike, i vidi cuda nakon toga ste okrenuli mec.
R

Rule55

pre 15 dana

Da li je istina da je Evroliga radila ekpertizu sudjenja za trecu utakmicu Partizana i Buducnosti i da ustanovili da su sudije pravilno dosudile faul Ferela nad Panterom, da ovi iz Aba lige to nece da objave.
@

@rule 55

pre 15 dana

Nije
R

Rule55

pre 15 dana

@rule55 Znaci nije istina, kako ti kazes ili ovi iz Aba lige tako kazu? Da li je istina da vas onaj Slovenac poklopio sa istinom na sve one vase lazi?
C

Cuj ovog, nije

pre 15 dana

Znajuci vas, verovatno jeste tacno. I da smo ih pokrali u trecem mecu, oni su nas u drugom i ima da umuknete...

Stoska92

pre 15 dana

boli poraz, a sta reci od prosle godine 21 bacanje za lesora
K

Kurir djoka

pre 15 dana

i sudjenje protiv Buducnosti je bilo ispod nivoa, da je bilo normalno ne bi vi ni bili u situaciji da igrate finale, kad savic odredjuje kome ce koji faul da se svira onda je sve refularno, kad vam je trener zadnji put dobio tehnicku a samo sto jos nije davio sudije, ko o cemu oni o postenju, ne da dr nebojsa ne da, mi vas znamo ko ste i sta ste, idite u split kod radje i kukoca pa nek vam aplaudiraju kad ih orobite
N

Nenad B.

pre 15 dana

Jeste bilo ispod nivoa, posebno u prvom poluvremeu kada su sudije brutalno krale za Budućnost.
m

mk

pre 15 dana

pa i da je Buducnost prošla samo bi narativ bio drugačiji.Ne Žoc već Bokan, bi bili krivi za sve.Dovoljan je jedan jedini poštenjačina u košarci.Čistiji od sunca ČOKI
л

лицимур

pre 15 dana

има ли негде намерно дављење нанелија,тј. хватања за врат лазаревића...ах да
U

UPDP

pre 15 dana

Bilo je tu MNOOOGO vise od osam gresaka na nasu stetu, ja ne znam za jedan jedini slucaj da nije bilo ublazavanja i eufemizma kada je mezimica u pitanju pa se tako ni ovaj ne razlikuje u tom pogledu, opet, cak i ovo je i vise nego dovoljna potvrda onoga sto su svi casni ljudi mogli da vide.
S

Srba1

pre 15 dana

Sto ne uradite expertizu trece utakmice Partizan-Buducnost?
I

IQ

pre 15 dana

Ovde je rec o vama a ne o Buducnisti.......ali kao i obicno ciganska posla........
D

Dusmanin

pre 15 dana

Zasto niste ovo uradili nakon SVE TRI pobede protiv Buducnosti (regularni deo + plej of). Da je sudijske pravde ne biste ni bili u finalu tako da zahvalite se sudijama i stisajte se malo.
H

Hhahahahaha

pre 15 dana

U koliko situacija?
G

Goat997

pre 15 dana

Cekamo ekspertizu da vidimo preksinoc koliko je faulova izmisljeno Bolomboju i Tomkinsu koji su ove drzali u zivotu
A

Antagonist

pre 15 dana

Prvo, ko je Partizan da daje misljenje na sudjenje? Drugo, zasto Partizan nije vodio 30 poena rezlike, pa ovih 8 situacija (ako ih je i bilo) ne bi uticale na rezultat? Trece, zasto se siluje narod Srbije konstantnim saopstenjima dva jugoslovenska partijsko-drzavna projekta?
v

vs

pre 15 dana

Nije ovo Partizanov stav, aham pošto Partizan nije vodio 30 razlike nema veza što je bilo krađe, koje suženje uma.
P

PzKM

pre 15 dana

Ko je Partizan?! A ko si ti, paramecijumu?! Ko ste vi da porucujete da sudije nece izaci bezbedno iz dvorane?! Zasto bismo mi morali da vodimo 30 razlike, sta pises, jadna persono?!
P

PzKM

pre 15 dana

Jos reta dobije 19 pluseva, jadna li je ovo drzava i zemlja.
H

Haàaaaaàaaaaà

pre 15 dana

Krenulo je....
A

As77

pre 15 dana

Bravo! Zato su svake godine kanta u Evropi
П

Па...

pre 15 dana

... није баш ни да је Партизан бољи. Последњи у ЕЛ три пута, последњи у ЕК.