Partizan otputovao u Podgoricu, u avionu i Zagorac i Trifunović

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.11.18. | 20:10

Krilni košarkaš crno-belih posle operacije nosa sa priključio ekipi, ali verovatno neće istrčati na parket u hali Morača

Košarkaši Partizana otputovali su u subotu uveče u Podgoricu gde ih u nedelju čeka derbi Jadranske lige protiv aktuelnog šampiona Budućnosti, a u avionu su se našli i mladi Uroš Trifunović, odnosno Rade Zagorac koji je pre nekoliko dana operisao nos.

Zagorcu je u utorak na treningu uoči puta u Sankt Peterburg na duel Evrokupa sa Zenitom, u duelu sa Đorđem Gagićem slomljen nos, zbog čega je morao da bude podvrgnut operativnom zahvatu, a u narednom periodu trebalo bi da nosi i zaštitnu masku.

Izabrane vesti

Krilni košarkaš crno-belih gotovo izvesno neće nastupiti u sutrašnjem derbiju protiv Podgoričana, ali želi da bude uz ekipu na ovoj važnoj utakmici.

Od toga kako će se Zagorac adaptirati na masku zavisiće i da li će i koliko moći da pomogne ekipi u prvom meču koji dolazi posle Podgorice, a to je duel sa Valensijom u sredu u hali Pionir u devetom kolu Evrokupa.

Što se tiče mladog Trifunovića, on bi mogao i da debituje za prvi tim Partizana u Jadranskoj ligi, mada je bio uz ekipu tokom Superkupa Jadrana u Laktašima uoči početka sezone.

Inače, trener Partizana Andrea Trinkijeri na put u Podgoricu poveo je 11 košarkaša koji su išli nedavno u Rusiju na duel Evrokupa.

Derbi utakmica osmog kola Jadranske lige između Budućnosti i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u hali Morača uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Foto: Starsport


tagovi

Rade ZagoracAndrea TrinkijeriUroš Trifunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara