Gavrilović, Brajma i Gagić će sutra na parket
Gavrilović, Brajma i Gagić će sutra na parket

Partizan pred FMP: Trojica ne igraju, Čanak opominje

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.04.18. | 14:26

Crno-beli traže drugu pobedu u Superligi

Ubedljiva poebda nad Vojvodinom na početku Superlige Srbije (90:67) je arhivirana, crno-beli sad misle samo na FMP, koji je na startu domaćeg prvenstva savladao Metalac (101:74) i time nagovestio da će biti tvrd orah osvajaču Kupa Koraća.
„Na utakmici protiv Vojvodine i tokom pripremnog perioda, na trenutke smo pokazivali da možemo da odigramo kako želimo. Pokazali smo i velike oscilacije kojima na sutrašnjem meču ne sme biti mesta. Dočekujemo abaligaša, ekipu koja se dugo borila za plasman u plej-of regionalne lige i ako mislimo da pobedimo na terenu ćemo morati da prikažemo konstantnost i borbenost od početka do kraja“, istakao je Čanak.

Inače, zbog lakših povreda susret sa FMp-om propustiće Novica Veličković, Marko Čakarević i Kvame Von. Ostali su spremni.

Izabrane vesti

Ulaznice za meč koji je na programu u nedelju od 21 čas u „Pioniru“ mogu se nabaviti na blagajnama dvorane od deset časova do početka meča po ceni od 300 dinara za trbine, 500 za parter, 1.200 za belu ložu, dok pozicije u VIP loži koštaju 1.500 dinara.

FOTO: MN Press


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara