Partizan rovit, ali željan osvete: Na pobedu protiv Mornara

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.09.18. | 17:30

„Na neki način, Mornar nam je i dužnik jer su pobedili u prethodna tri međusobna duela, a onaj poslednji u Beogradu je u velikoj meri odlučio o Partizanovoj sudbini u ABA ligi prošle sezone“, kaže Nenad Čanak

Partizan u četvrtak od 18 časova igra meč četvrtfinala ABA lige protiv Mornara u Laktašima, ali će zbog povreda biti lišen pomoći Novice Veličkovića i Bondža Sija.

Izostanak dvojice važnih igrača sigurno je uticao na pad raspoloženja u redovima Parnog valjka, ali ne i na ambicije na ovom turniru.
"Nećemo biti kompletni u Laktašima, lišeni smo pomoći kapitena Novice Veličkovića i Bondže Sija, dok se Gegić pojavio juče na treningu, nakon obaveza sa reprezentacijom BiH. Imamo i još nekih sitnih problema sa povredama, tako da, videćemo na dan utakmice kakva će biti kadrovska situacija. Uprkos tome, kada izađemo na teren, sigurno je da ćemo ići na pobedu. Na neki način, Mornar nam je i dužnik jer su pobedili u prethodna tri međusobna duela, a onaj poslednji u Beogradu je u velikoj meri odlučio o Partizanovoj sudbini u ABA ligi prošle sezone, tako da i sutra očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu", istakao je Čanak.

Izabrane vesti

Pobedik ovog duela u polufinalu će ići na pobednika četvrtfinalnog okršaja između Budućnosti i Igokee.

Foto: KK Partizan


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara