Partizan uzvraća Zvezdi: Nema ulaznica za gostujuće navijače

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 13:13

Drugi meč polufinala plej-ofa ABA lige igraće se bez prisustva "delija"

Prvi meč polufinala plej-ofa prošao je bez „grobara“, a kako stvari stoje, neće biti ni „delija“ u revanšu. Čelnici Partizana objavili su saopštenje u kojem poručuju da ulaznica u slobodnoj prodaji, za drugi meč polufinala ABA lige – neće biti.

Razlog je jasan: uprava crno-belih želi da spreči bilo koju mogućnost da se u dvorani nađu fanovi Crvene zvezde. Sve isto kao što su uradili crveno-beli pred prvi meč. Neće biti karata u prodaji, a neće biti ni ograđenog dela na tribinama ili u parteru, u kojem bi bile smeštene pristalice crveno-belih, ako se nekako nađu u dvorani.

Izabrane vesti

Partizan je objavio da će mesta na revanšu biti samo za vlasnik pretplatnih karata, kao i one kojima klub pokloni ulaznice.
Kao što je i bila praksa tokom proteklih nekoliko godina, ulaz na utakmicu Partizana NIS protiv Crvene zvezde MTS biće omogućen samo vlasnicima sezonskih karata, odnosno vlasnicima propusnica koje će crno-beli podeliti prijateljima kluba. Utakmica će biti organizovana u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u sportu. Svi sektori u hali "Aleksandar Nikolić", biće popunjeni sa navijačima Partizana, stoga odvojenog sektora za gostujuće navijače neće biti”, stoji u saopštenju crno-belih.

Druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige igraće se u subotu od 19 časova. Crvena Zvezda vodi 1:0 u seriji, a u finale će tim koji ostvari dve pobede.

(FOTO: Starsport)


tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara