Komentari na vest

Partizanov rekorder završio karijeru

x

xD

pre gotovo 2 godine

Komedija od igrača, mislim da su on i Vrabac ukanalili Partizan u onom derbiju kad je Gudurić pogodio trojku u poslednjoj sekundi za pobedu. Pre toga su imali i dvocifrenu prednost.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

U pogrešno vreme bio u Partizanu.
m

milaneze

pre gotovo 2 godine

On je doveden vise iz nemoci, tih sezona (2014-2019) smo imali budzete do 2 m eura.. Po meni bi' se moglo reci za NWG, Renfra i Lendejla da su bas bili u pogresno vreme, kidali su zestoko ali bez podrske..govorim shodno tome kakve su karijere napravili a i kakvi su bili kod nas.. Sto se tice njega suvi prosek..rang kvaliteta Perkins, Akojon, Hecer, Mekintajer..

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Мекинтајер суви просек, очито не пратиш одавно кошарку ... Дечко би нам сад легао као 1 на 10 ... Посебно што има 10+ асистенција у рукама сваки меч
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

@milaneze Slažem se. Zato i napisah pogrešno vreme
@

@milaneze

pre gotovo 2 godine

Koliki je budzet bio u tih 5 godina? Rece 2 miliona?Mozda 1 sezonu, ostale duplo i troduplo vise.Smesna prica (spin) poprilicno.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

@milaneze Ne znam da li si provokator ili veruješ u to što govoriš. Nije tačno to što si napisao. Od 2012 kreće rušenje KK PARTIZAN znamo i od strane koga. Godinama se Partizan držao vezan tek od kad je došao Trinkijeri je bio spozitivan signal pa opet kreće pad do dolaska Željka. Za razliku od KK PARTIZAN KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD je od 2012 je imala konstantno visoka primanja u odnosu na naše standarde.
K

Koš

pre gotovo 2 godine

Legenda