Partizanovi ciljevi: Prvo titula u Superligi, pa napad na Evroligu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.03.18. | 22:35

Biće razgovora i o radu ABA lige...

Časnim porazom na gostovanju Cedeviti košarkaši Partizana oprostili su se od Jadranske lige u kojoj su ostali bez plasman u plej-of i borbe za titulu. Pošto je do početka Superlige ostalo gotovo mesec i po dana, šef struke Nenad Čanak dao je svojim izabranicima nedelju dana voljno, dok je vodeća struktura održala sastanak Upravnog odbora na kojem je rezimiran dosadašnji učinak. 

Rana eliminacija iz borbe za šampionski prsten viđen je kao rezultat ispod očekivanog, dok je uzimanje Kupa Radivoja Koraća došao kao pozitivan element u ovoj godini punoj uspona i padova.
"Podnet je izveštaj sportskg sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledecu sezonu ulazak u Evroligu", poručio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović za Blicsport

Izabrane vesti

U Partizanu nisu bili zadovoljni radom vodećih ljudi ABA lige, zbog čega je klub zauzeo jedinstven stav pred nadolazeću Skupštinu regionalnog takmičenja.
"UO je zauzeo stav za sednicu skupštine ABA Lige koja se održava u utorak, Partizan će tražiti da se utvrde principi koji će od strane ABA lige biti garantovati iste uslove za svaki klub koji je član lige. Liga nije privatna i ona treba da bude zajednica svih klubova", zaključio je Mijailović.

Foto: Star Sport


tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara