Peković oprostio sve dugove Partizanu

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.11.18. | 14:44

Lepe vesti za armiju navijača crno-belih i čelnike košarkaškog kluba

Proslavljeni crnogorski košarkaš Nikola Peković još jednom je pomogao svom voljenom klubu! Bivši centar Partizana, a potom i čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mesto predsednika u septembru 2015. Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio da Partizan nastavi sa svojim postojanjem. On je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

Izabrane vesti

"I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da danas značajno manje dugujemo. Kao predsednik kluba, želim da mu srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača“, izjavio je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović, a preneo zvanični sajt Partizana. 


tagovi

Nikola Peković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara