Pljušte pohvale sa svih strana: Ti si srpski Lebron, Bjelice!

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.03.18. | 09:41

Trener i saigrači iz Minesote oduševljeni partijom srpskog košarkaša

Nemanja Bjelica igra sjajno u poslednje vreme, Minesota Timbervulfsi beleže veoma dobre rezultate, pa pljušte pohvale sa svih strana na račun srpskog košarkaša. Kako od trenera Toma Tibodoa, tako i od saigrača.

A možda najveću pohvalu do sada Bjelica je upravo dobio od centra Karla Entonija Taunsa kada su ga pitali o nadimcima koje ima srpski košarkaš.
“On je srpski Lebron! Ma, imamo mi ovde baš mnogo nadimaka za njega”, kazao je Tauns posle pobede Minesote na gostovanju Vašingtonu.

Izabrane vesti

Bjelica je na tom meču upisao 17 poena, osam skokova i sedam asistencija uz pomenutog Taunsa bio najzaslužniji za trijumf koji Timbervulfse odvodi korak dalje ka plej-ofu. 

Trener Minesote Tibodo još jednom je pohvalio Bjelicu zbog načina na koji organizuje igru svoje ekipe tokom cele utakmice.

Srpski košarkaš pogodio je nekoliko važnih šuteva kada se lomio rezultat u poslednjoj četvrtini, pa su američki novinari nakon meča podsetili Bjelicu na nadimak koji je dobio dok je igrao za turski Fenerbahče - Profesor važnih šuteva. Ali…
“Ne volim taj nadimak. U stvari, više volim kada me zovu Beli”, rekao je Bjelica novinaru lokalnog lista Star Tribjun iz Mineapolisa.

Nije baš Bjelicu služio šut na početku meča, ali je nastavio da pokušava dok ga nije krenulo. Saigrač Džamal Kroford je to analizirao na zanimljiv način.
“To je ona situacija kada moraš da zanemariš analitiku. Da je Beli razmišljao o tome, prestao bi da šutira. Ali nastavio je i na kraju odigrao veliki meč”, zaključio je Kroford.

Foto: Action images


tagovi

Minesota TimbervulvsNemanja BjelicaKarl Entoni TaunsDžamal Kroford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara