Pobedi ili idi kući

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 16:29

Trener Partizana očekuje reakciju nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde u prvom meču polufinala

Košarkaški Partizana saterani su u ćošak. Crvena zvezda ih je ubedljivo dobila u prvom meču polufinala Superlige, pa im u drugom duelu serije pobeda dolazi kao imperativ.

Na lošu igru i problem od ranije sa Bondžom Sijem, nadovezala se i povreda Vanje Marinkovića i na njih dvojicu trener Nenada Čanak, izvesno je, neće moći da računa u sredu.
"U situaciji smo iz koje nema nazad. Pobedi ili idi kući. Zdravstveni bilten nije dobar pa će oni koji su spremni, morati da daju još više od sebe i da odigraju i za svoje povređene saigrače. Nakon jučerašnjeg poraza, očekujem da ekipa pokaže reakciju i da odigramo borbeno od početka do kraja. Samo sa takvim pristupom imamo čemu da se nadamo", rekao je Čanak za klupski sajt.

Izabrane vesti

Inače, ulaznice za ovu utakmicu neće biti puštene u slobodnu prodaju.
“Ovim putem, KK Partizan NIS obaveštava javnost da će navijači Partizana biti smešteni u svim sektorima u dvorani. Kao i u prvoj utakmici, razmene karata na nivou klubova neće biti. Simpatizerima Crvene zvezde MTS koji ipak dođu u posed ulaznica za parter B, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Onim simpatizerima našeg rivala koji ne budu imali ulaznice za isključivo parter B, ulaz u dvoranu neće biti dozvoljen. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će za sutrašnju utakmicu biti smanjen”, navodi se u saopštenju Partizana.

Sutrašnja utakmica igra se od 20.30 u hali Pionir uz televizijski prenos na prvom kanalu Arene sport.

Foto: MN Press


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara