Majk Konli (©AFP)
Majk Konli (©AFP)

Pojačanje za Vulvse: Ono što Edvardsu treba je povratak iskusnog pleja

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 01:20

Majk Konli spreman je za šesti meč

Minesota je uspela da prospe sve i inicijalna dva brejka u Denveru priterana je uza zid i večeras (TV Arenasport, 02.30) igraće pred svojim navijačima za živu glavu i produžetak serije.

Za Vukove je dobra vest da se u sastav vraća Majk Konli. Iskusni plejmejker propustio je petu utakmicu zbog upale Ahilove tetive desne noge što je najviše i to negativno uticalo na Entonija Edvardsa. Mladi as Vulvsa morao je više vremena da potroši na organizaciju igre, što ga je rastrglo i zbog toga je prošli meč zavrpio sa svega 5/15 iz igre (1/5 za tri) i 18 poena. Daleko iza Nikole Jokića koji je odigrao još jednu MVP partiju sa 40 poena i 13 asistencija!

Izabrane vesti

Zato je povratak Konlija važan za Edvardsa. Trener Kris Finč je potvrdio da je iskusni plej spreman da se vrati na parket i pomogne saigračima.

Ostaje da se vidi koliko će Konli moći da pruži, mada s obzirom da je ovo 'biti ili ne biti' situacija za Minesotu i još igra pred svojom publikom, moraće da stisne zube i pruži koliko može.

U suprotnom, desiće se ono čemu se svi u Koloradu i Srbiji nadaju - Denver će obezbediti prolaz u konferencijsko finale i čekaće boljeg iz susreta Dalasa i Oklahome. Mavsi trenutno vode sa 3:2 i pred svojim navijačima igra za prolaz dalje u noći između subote i nedelje.


tagovi

NBA ligaMajk KonliMinesota Timbervulvs

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara