Dušan Ivković, Žarko Paspalj, Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović
Dušan Ivković, Žarko Paspalj, Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović

Poruka legendi: Strpljivi smo, ali jedva čekamo da Partizan osvoji ABA ligu

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 11:42

Predrag Danilović i Žarko Paspalj šire optimizam posle angažmana Trinkijerija

Partizan na putu oporavka. I kratkoročno, pošto su dolaskom Andree Trinkijerija vezane dve pobede posle serije od šest neuspeha, ali i na dug peirod, jer bi upravo angažman italijanskog stratega i plan da ostane u Humskoj do leta 2021. trebalo da posvedoči o ambicijama Parnog valjka da se vrati na nekadašnje staze.

Uvereni su navijači da crno-bele čekaju bolji dani, a njihovo mišljenje dele i dve klupske legende, sada izvan sistema. Najpre, Predrag Danilović koji je sa funkcije predsednika Košarkaškog saveza Srbije izrazio uverenje da Partizan već ove sezone može da osvoji ABA ligu. Bio je to, zapravo, odgovor velikog asa na pitanje studenata tokom gostovanja na tribini Univerziteta u Podgorici.
Iskreno se nadam da hoće. U Partizanu su ljudi koji žele dobro klubu. Neke stvari idu napred, nabolje i to mi je veoma drago. Kao predsednik KSS želim da naši klubovi budu što uspešniji i kvalitetniji“, napomenuo je Danilović.

Izabrane vesti

Da Parni valjak ide napred smatra i Žarko Paspalj, takođe čuveni as naše košarke, koji je istakao spremnost da čeka, koliko god je to potrebno, da vidi omiljeni klub na vrhu.
Partizan prolazi kroz neku vrstu krize koju sanira na najbolji mogući način. Čini mi se da je veliki potez dovođenje Trinkijerija, sjajan je trener i čovek. Koji je domet ove godine, stvarno ne mogu da procenim, jer je liga izjednačena. Čini mi se da je samo Crvena zvezda trenutno dosta bolja od ostalih, dobro deluje, ali do plej-ofa svašta može da se promeni. Partizan ide dobrim putem, a da li će se vratiti na vrh sad ili za dve godine, to ćemo da vidimo. Mi, kao navijači crno-belih, strpljivi smo i jedva čekamo da se to desi“, dodao je Paspalj.

Narednu utakmicu košarkaši Partizana igraju u subotu u okviru ABA lige kad u Pionir od 19 časova dolazi Cibona.

FOTO: Star sport


tagovi

Žarko PaspaljPredrag DanilovićAndrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara