Komentari na vest

Prokletstvo Panterovog Partizana - bez pobede u paklu Pionira

c

cule87

pre 24 dana

što se tiče pantera, ja više očekujem od pokojnog tome pantera, ili od onog pantera iz beo zoo vrta, nego od kevina...
b

bratee

pre 24 dana

sahrani čoveka, nije umro toma...
S

Sale Kg

pre 24 dana

Nastaviće se!!!
Ž

Željkovog

pre 24 dana

Prokletstvo Željkovog Partizana!!!
R

Realni Arth

pre 25 dana

Posrovanje ljubitelji kosarke, eto, dosao i dan igranja prve finalne utakmice, neka pobedi ko je bolji. Naravno da bih hteo da to bude Zvezda! Imam poruku, nek bude lepa atmosfera, bez uvreda, bez psovki, bez predemeta na terenu, neka igraci pokazu sta znaju, i treneri to sto su spremali. Ovo je samo sport, kosarka i trebali bi uzivati dok ih gledamo a ne da strepimo da li ko da se povredi ili pogine. Ionako nema one drazi derbija kad su igrali Maric, Savovic, Pesic, Zorkic, .... pa Zizic, Karadzic, Avdija, Nikolic, .... itd, sve sami domaci igraci, ali i veliki medjusobni prijatelji, koji se bore do poslednje kapi znoja ali posle tekme zagrljeni cestitaju jedni drugima, a nikada nije ni bilo vedjanja, bilo je zadirkivanja kao na blokade/banane ali ovo sto se radi trenutno je dno dna drustva! Zato pozdrav za sve, moj najiskrenije zelje su da Zvezda bude sampion a ja da uzivam malo sa mojim komsijom koji je Partizanovac pa me zezao celo leto, ove godine ocekujem da ja budem taj provokator! Srecno!
c

cule87

pre 24 dana

to je primer mladim navijačima i jednog i drugog tabora... gladni smo za više ovakvih komentara!!
r

reb8888

pre 25 dana

...kad kazes panter a mislis zeljko...
F

Figaro

pre 25 dana

Zato već pet utakmica ne možemo da dobijemo jer igraš u hali gde je normalno bacati pikavce od urina na teren, drmati koševe, gađati protivnika stolicama i još štošta toliko. Nadam se da će Željko povući ekipu sa terena na najmanje fizičko ugrožavanje, i time još jednom poslati sliku u svet odakle dolaze najveći divljaci u istoriji sporta koji su i uništili ovu državu.
M

Milos Obilicc

pre 25 dana

Isto tako se nadam da ce i Zvezda povuci ekipu u 3 i 4om mecu ,kada budu pocelo horsko vredjanje majki i zeni igraca.Pa da ceo svet vidi odakle dolazi zlo.
t

tre

pre 25 dana

fegi ti li si
B

BC PARTIZAN

pre 25 dana

Obilicu tetrebe vredjanje je ejdno,fizicki napad nesto sasvim drugo,a to stalno radite..Vredjate Zeljka uvek,iako rec nikada ruznu nije rekao protiv vas,vredjali ste decu sasi pavlovicu,novici velickovicu zenu bezbroj puta,stojkovicu vladimiru zenu takodje?Nemojte vi o vrejdanju,ali vrdjanje je nazalostr kod nas nesto nromalno i uvek ce ga biti,ali do fizickog nasilja koje vi promovisete ne sme docvi,ZATO na prvi novcic napolje.
R

Realno istina

pre 25 dana

I da dodam. Bio sam na dosta nasih tekmi. Nikada nismo vas pomenuli i prozivali kada je na drugoj neki drugi klub. A vi. Pa da nema nas i vase "navijanje" ne bi postojalo.
L

Lektor na strazi

pre 25 dana

"Zeni igraca" Hahaha Kaze se zena.
R

Realni Arth

pre 24 dana

Znaci citam i ne mogu da verujem, pa vi grobari zaista ste odlepili, ili vas neko tako debelo lagao, da vis te izgubili osecanje objektivnosti, znaci nema dodira sa realnoscu. Pa zar se ne stidis da uperes prst na drugu stranu kad ste jos gori od nas. Nikad se ne slazem i ne podrzavam vredjanje nekog pa cak i Zeljko bio to (licemeran do boli, znaci on je super objektivan sportista ako dobije, ako slucajno ne dobije e onda slusaces kukumacanje na sve i svasta) i nikada ne bih vredjao nikog, ali vi"avangardice mala" psujete/vredjate zene, mame, sestre, kcerke nekome, i vi da drzite predavanja o moralu NE MOZE! Eto, cak i vasa braca iz Podgorice su na kraju videli ko ste vi, jer do sada verovali slepo, sad kad su videli argumente odmah su vam okrenuli ledja, uostalo videce te iduce godine kad budete igrali protiv njih kako ce da vam bude, dosta bre vise prodaj magle, i lazni sportski duh, samo pogledajte izjave vaseg maga posle tekmi i sve ce da vam bude jasno! Zanci prvi poraz Fenera od Zvezde u Bg i izjava maga "Vise nismo prijatelji", pa posle proslogodisnjeg poraza u KRK zamislite dokle je stigao sa konspiracijama,kaze" gledacemo snimak kako se povredio Panter" kao toboze ima argumente da je neko namerno uradio, i ko to kaze trener igraca Ledeja koji je povredio pola lige, a sto je jos cudnije bar troje njih na isti nacin dize koleno dok oni padaju na zmelju! Nema drzave inace njemu bih zabranio jedno 3 godine da igra kosarku pa bas bih hteo da vidim kako bi mu bilo. Pa na kraju, poraza u KRK ove godine, umesto da cestita, da prica o kosarci i da kaze da je Zvezda dobila zasluzeno, on kaze "Mi nismo drzavni projekat"! Izvini, a kome li zaboli da li si ti to ili nisi, bitno je da za tri godine osvojio 1 trofej, i nadam se poslednji da ti bude.Za kraj, zapamtite, ako Zvezda dobije ove godine i postaje prvak ABA, bice tu kukumacenja do nove godine, ili do trenutka kad bude saznao da li ce da igra EL ili ostace mu EK, ako kojim slucajem Partizan igra EK, e tad ce da vidite kakav raspad pseudoljubavi Partizanovaca ce da bude! Pozdrav!
@

@Milos Obilicc

pre 24 dana

Druže, pevajte i vi, vređajte koga stignete, ali samo bez fizičkih provokacija...
@

@Realni Arth

pre 24 dana

dobro, sve što si napisao odražava tvoja navijačka opredeljenja i nije sporno. sporan je bilo kakav oblik fizičkog obračuna rulje (navijača) sa akterima utakmice. i sa jedne i sa druge strane. kao što ti voliš Željka, i ja obožavam Čovića.
B

Brejkovi

pre 25 dana

Biće 2:2 posle G4 uz po jedan brejk na obe strane
V

Vukasin Blok 70

pre 25 dana

ajde bre kakve su ovo gluposti, te nismo dobili te napustamo teren, idemo jako pa sta bude. Bez ovih sramnih alibija kao da smo devojcice!
R

Realno istina

pre 25 dana

Komentar ok. Malo je ovakvih. Obicno se dohvate Delija Covica ...
N

Nik15

pre 25 dana

ve ovo pišete sa ciljem da se desi suprotno.. toliko ste ostrašćeni, a novinari.. sramota
J

Jöle 39

pre 25 dana

Baš čudno i to sve za vreme Oskara kao i u fudbalu..
V

View

pre 25 dana

Kakvu kosarku da ocekujemo kada ovaj jedan tim vec smislja alibije i preti izlaskom sa terena?! Ekipa protiv koje je svaka ekipa oslabljena sudijama, ove sezone su se svi zalili na sudjenje kada su igrali protiv njih.

Kalčopolista®

pre 25 dana

Napred srpski Seltiksi, zgazite hudaf..arju
Z

Zvezda 91

pre 25 dana

3:0 za Zvezdu! Vrlo lagano.
i

igor978

pre 25 dana

Karakter kapitena najbolje oslikava karakter ekipe. Šminker i pozer najobičniji…Naneli je morao biti kapiten ovoj ekipi jer jer ima šampionski karakter i mu.a do poda, dobekle i Ledan ali mi se ne dopada jer ima neku glavu pokvarenu, a sve ostalo jajare najobičnije, došle za platu,
b

bravo!!

pre 24 dana

bravo bravo bravo!!!
i

igokea2

pre 25 dana

najvece zlo na svetu
R

Realnoo

pre 25 dana

Potpuno bespotreban tekst, generalno se teško uzima brejk na strani bilo ko od večitih da je gost, godinama u nazad. Prošle sezone je bilo gotovo nestvarno da su u EL oba večita rivala to uspela.
B

BC PARTIZAN

pre 25 dana

U evroligi ne sme da se prave gluposti,zato i pobede gostiju,u aba moze sve i sve se dozvjava,i legalno i nelegalno..Navijaci Zvezde se osile u aba ligi,u evroligi su mirni,kao njihov predsednik zemlje,na pinku je Bog,van zemlje ne sme da ZUCNE tako i oni...Navijaci partizana gospoda,niko gadjan u areni jednim novcicem bio nije..
@

@BC PARTIZAN

pre 25 dana

Za malo oba derbija u Evroligi da izgubite ove sezone...

Srpski samuraj

pre 25 dana

@BC PARTIZAN, dušo naša lazljiva! 😂 Lažeš kao i tvoj preCednik, napredni Limar! Vi ste gospoda dok vam rezultat ide na ruku. U suprotnom, gađate i pravite haos uvek. Naročito volite da gađate svoje sopstvene igrače u istoj toj EL gde ste "gospoda"! 😂
C

Comi1985

pre 25 dana

Treba krenuti jako da ih utisamo i posaljemo kući što ranije!!Na njima je pritisak jer moraju da dobiju dve kod kuće!!Ajmo prvu da ih slomimo u drugoj im već zuji u ušima!!!!SAMO JAKO CRNO BELI!!!
B

Bogoljub Gagic

pre 25 dana

Uzmi nesto za smirenje.
a

arroyo

pre 25 dana

svi genijalci samo videli naslov i uzeli da pametuju, pročitajte prvu rečenicu teksta, genijalci
G

GostO

pre 25 dana

Neka se tako i nastavi...
z

zna se

pre 25 dana

ovo nije veciti derbi jer je jsd iz drugog grada
T

Tacno, tacnije

pre 25 dana

Bas tako, ovo nije derbi jer od 2011.-e jedan klub ne postoji. Ovo je IL Ribar, Radnicki basket ili FMP? Zna li iko?
Z

ZarkoNK

pre 25 dana

Pozdrav iz zamrzivaca za tebe, zaboravio si kako rece tvoj predsjednik, "FMP -u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"
G

Gradski derbi

pre 25 dana

Partizan jeste iz drugog grada, iz Beograda a vi ste iz Zeleznika ali to ne znaci da utakmica izmedju ova dva tima ne moze da bude derbi. Mozda si mislio da ne moze da bude GRADSKI derbi.
@

@Tacno, tacnije

pre 25 dana

Onda znaci da nije derbi jos od 2007 ;)
G

Grobarcina

pre 25 dana

Haha kakve laze dobili smo ih prosle sezone u Evroligi u pioniru 🤣🤣🤣
B

Bogoljub Gagic

pre 25 dana

Ovde je rec o ABA ligi,ni ti nisi procitao tekst samo naslov,vidi se da navijas za Partizan.
G

Grobarcino

pre 25 dana

Dobili smo ih u EL ali ne u okviru finalne serije. U tekstu pise da ih nismo nikada dobili u Pioniru u okviru finalne serije.
G

Grobarcina

pre 25 dana

Jaka stvar finale ili evroliga svejedno gubite jednu od dve i pravimo brejk 😆
R

Realan 2

pre 25 dana

Pobeda u el prosle sezone u pioniru... sto ce reci, kad su regularni uslovi, brejk je moguc...
B

Baxter88

pre 25 dana

Pre ce biti da i corava koka ubode zrno...
F

Feđa Padinjak

pre 25 dana

Grobar sam, ali sad evo potpisujem da se ovo nastavlja, tj. bez bilo kakve šanse za našu pobedu u Pioniru!
B

Bnm

pre 25 dana

JOS JEDAN DOKAZ DA JE LAZ DA SU IMALI 12000 SEZONACA JE OVAJ DA SU U PIONIRU. KAD SE PRICALO DA SU KARTE DELJENE SLUZBENICIMA MTS COVIC UDARAO KONTRU KAO I UVEK. VIDIM DA SVI CUTE SADA GDE NESTADE 5000 LJUDI. INACE OVO CE IM SE OLUPATI O GLAVU, MADA JE I LOGICAN POTEZ JER ARENU NE MOGU NI DA NAPUNE
n

nema sta

pre 25 dana

Samo vi ponavljate jedno te isto kao pravi Ostojini papagaji...
E

Evo resenja

pre 25 dana

4000, ne 5000. Bice tri guze na dve stolice i svi ce stati:-D
@

@nema sta

pre 25 dana

Istina najvise boli.
N

Nije tako ipak

pre 25 dana

Navijač sam Zvezde ali ovo nije istina. Pobeda Partizana u Pioniru u Evroligi
B

Bogoljub Gagic

pre 25 dana

Covece,u tekstu se pise o finalnoj seriji ABA lige, procitaj malo nesto,ili treba da ti se nacrta.
I

Ipak je tako

pre 25 dana

Grobar sam ali u tekstu pise u okviru finalne serije. Pobeda u EL nije bila u okviru finalne serije.
G

Grobar987

pre 25 dana

Neverovatno. Pred svaki derbi se traži razlog da se Partizan obeshrabri a naša Zvezda ohrabri. Pokušava se da se Partizanu nametne osecaj inferiornosti. To čak radi i Mozzart koji je deo naziva KK Partizan!
m

mare1414

pre 25 dana

Opet udarate na igrace, a zanemarujete cinjenicu da ni Zeljko Obradovic nije uspeo da pobedi Zvezdu u Pioniru.

Marko Pavlovic

pre 25 dana

Evroliga
U

UPDP

pre 25 dana

Koji crni "Veciti derbi"?! Hocemo li da se pretvaramo da ne znamo sta se desavalo u drugom (i petom) mecu pre dve godine?