Željko Rebrača (MN press)
Željko Rebrača (MN press)

Proslavljeni reprezentativac na čelu Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.22. | 21:22

Rebrača izabran za predsednika novosadskog kluba

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac Željko Rebrača novi je predsednik Vojvodine, odlučila je Skupštine novosadskog kluba.

Uz Rebraču članovi Upravog odbrona postali su Bojan Radojević, Bojan Terzin, Vladimir Vukojević i Nikola Hristić. Predsednica Nadzornog odbora je Dragica Kovačević Vranković, a članovi Dragan Milić i Vladimir Stamenković.

Izabrane vesti

"Želim da sa saradnicima unesem novu energiju i da vremenom vratimo Vojvodinu gde joj je mesto – u vrh domaće košarke. Novi Sad zaslužuje jak košarkaški kolektiv. Za početak, treba da se baziramo na kvalitetnom radu s mladima, da talentovanu vojvođansku decu zadržimo, kako ne bi prerano odlazila u druge klubove, da odavde izlaze neki novi reprezentativci", prenosi novosadski Dnevnik reči novog predsednika kluba koji je dodao dao postoji želja da Vojvodina u roku od četiri, pet godina bude učesnik ABA lige.

Vojvodina je ligaški deo ovogodišnje KLS završila na trećem mestu, dok je u prvoj fazi plej-ofa stigla do polufinalne serije u kojoj je eliminisana od ekipe Mega Mozzart.


tagovi

Željko RebračaKK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara