Puklo je do kraja! Lenard napušta Sparse

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.06.18. | 20:28

Najbolji igrać više neće nositi dres San Antonija

Gotovo je! Puklo je do kraja između San Antonio Sparsa i Kavaja Lenarda, a igrač želi da napusti ekipu, odnosno da ga klub trejduje. Ovo nije spekulacija, ovo je informacija koju su preneli najjači američki mediji, krenulo je od Čaka Hejnsa sa ESPN-a.

Detaljnijih informacija još nema, ali Lenard je jasan. Ova sapunica traje od početka godine kada se Lenard vratio u ekipu pa opet bio “ugašen“ zbog problema sa povredom kvadricepsa zbog koje je na kraju kroz sezonu odigrao samo devet utakmice. Ponajbolji igrač lige više se ne vidi u Spursima.

Izabrane vesti

Puklo je navodno kada je Lenard zatražio drugo lekarsko mišljenje van kluba i radio na sanaciji povrede u privatnom angažmanu. To je totalno poremetilo odnose, Lenard se skroz promenio, nije dolazio na plejof utakmice i bilo je jasno da se dešava nešto opasno.

Bilo je govora u poslednje vreme da će dve strane probati da reše problem razgovorom, ali očigledno da to nije bila realna varijanta.

Ovako, verovatno će se sve rešiti kroz trejd, a sledeće sezone Leonarda ćemo gledati u nekom drugom dresu. Pojavile su se i informacije gde Lenard želi da ode, prvi na listi su mu Los Anđeles Lejkersi, javio je vrlo pouzdani NBA ekspert Adrijan Vojnarovski.

Foto: Action images


tagovi

San Antonio SparsKavaj Lenard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara