Radonjizam i renesansa u Minhenu: Može li Bajern još jednom da ubije Bamberg?

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 17:18

Učešće Stefana Jovića i Vladimira Lučića pod znakom pitanja

Početak nije bio obećavajući. Bilo je potrebno vreme da se Dejan Radonjić privikne na Bajern, a i da se Bajern privikne na Dejana Radonjića... Čini se da su se kockice poklopile i da je stvoren fluid između ekipe i čoveka koji je sa Crvenom zvezdom osvojio devet trofeja.

Veliki napredak viđen je u četvrtfinalnim duelima protiv Frankfurta. Posebbno u četvrtoj i petoj utakmici kada je dobrom odbranom Bajern iskasapio rivala. A to je zaštitnik znak Dejana Radonjića.

Izabrane vesti

Za Dejana Radonjića je odlično počela i polufinalna serija. Juče je savladan Bamberg (95:72). I opet je defanziva uradila ključni posao... Međutim, nije to  najbitnija vest. Bavarci su do prednosti u polufinalnoj seriji došli bez pomoći srpskih reprezentativaca Stefana Jovića i Vladimira Lučića.

Veliku rupu na mesto plejmejkera morao je da pokrpi Anton Gavel... Bajern je poveo u seriji (igra se do tri pobede), a drugi meč je zakazan za sredu. Ovog puta domaćin će biti Bamberg.

Izvesno je da Dejan Radonjić ponovo neće imati na broju sve glavne poluge tima. Ponovo su pod znakom pitanja Stefan Jović i Vladimir Lučić, ali... Čini se da su Bajern i Radonjić uhvatili zalet.


tagovi

Dejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara