Rasterećeni Miteldojčer pada u Frankfurtu

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 12:09

Skajlajnersi sjajni na svom parketu

Miteldojčer je ispunio primarni cilj i trijumfom nad Gotom prošle nedelje praktično obezbedio opstanak, pa nešto rasterećenije dočekuje preostalih sedam utakmica u košarkaškoj Bundesligi. Objektivno, ekipi iz predgrađa Lajpciga ne piše se dobro na gostovanju Frankfurtu koji bi eventualnom pobedom stigli na deobu šeste pozicije i prišli korak bliže plej-ofu za koji će se, po svemu sudeći, boriti sa Bambergom, Ulmom i Gisenom.

Tim Gordona Herbera u svojoj Fraport Areni retko gubi - između ostalog dobio i Albu - ima ubojiti bekovski dvojac Filip Skrab (prosečno 19,5 poena ) - Taj Vebster (15), a njih dvojica obilatu pomoć imaju u liku centra Botermana (12,4). Frankfurtov teškaš upravo bi mogao da odigra ključnu ulogu danas od 17.30 časova, budući da gostima - u čijim redovima najkonstantnije igraju Lamon Džons (16,7), Endri Voren (13,6) i naš Đorđe Drenovac (11,5) -  prilično škripi u reketu.

Izabrane vesti

Faktor imperativa na jednoj, odnosno rasterećenosti na drugoj strani, uz osetno jači kvalitet domaćina navodi na keca, koji bi lako mogao da bude zaokružen i u hendikepu.

U drugoj utakmici Braunšvajg dočekuje Tibingen, ubedljivo najgoreg gosta u Bundesligi bez osvojenog boda na strani. Dovoljno da se "pojača" kvota na tiketima...

Foto: Shutterstock


tagovi

MiteldojčerFrankfurtKošarkaška Bundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara