Ražnatović: Verujem da će Jokić zaigrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.02.19. | 18:34

Menadžer košarkaša Denvera je ovo istakao u razgovoru za Prvu televiziju, a prenosi B92

Košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović rekao je za Prvu televiziju da veruje da će Nikola Jokić zaigrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, a prenosi B92.

Ražnatović ističe da šansa za tako nešto - postoji.
"Ta šansa je više nego realna i mislim da sve te izjave koje su se pojavljivale u nekoj negativnoj reakciji krajnje preuranjene jer o se nikakva odluka nije donela, niti se puno pričalo o tome... Ali ja se nadam da će Nikola igrati u Kini", rekao je Ražnatović.

Izabrane vesti

Košarkaš Denver Nagetsa se poslednji put pojavio u nacionalnoj selekciji na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016. godine, kada su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića osvojili srebrnu medalju.

Posle toga Nikola nije igrao na Evropskom prvenstvu 2017. godine jer je odabrao da radi individualno i napreduje pre svega fizički. Potom je propustio i sve kvalifikacione prozore.

Jokić ima odličnu sezonu iza sebe, a dokaz je to što je odabran da bude učesnik Ol stara koji će se održati ovog februara u Šarlotu.

Naravno, Srbija još nije matematički obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Kini, ali je na dobrom putu da to učini u poslednja dva meča. Izgleda da bismo mogli da gledamo Jokića na turniru ako sve bude išlo po planu.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola JokićMiško Ražnatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara