Milutinov i Micić
Milutinov i Micić

Realova rampa Kuzmiću, Micić i Milutinov na čekanju za Izrael

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.02.19. | 13:27

Na spisku ostalo 16 imena

Miloš Teodosić se vratio, ali Srbija ni na koncu kvalifikacija za Mundobasket neće biti kompletna. U stvari, ne da neće biti kompletna, već Aleksandar Đorđević neće moći da računa ni na neke od 19 igrača sa već “cenzurisanog“ spiska koji je objavio za utakmice sa Estonijom i Izarelom.

Pod broj jedan, Ognjen Kuzmić neće moći da igra za Orlove, pošto madridski Real nije želeo da ga pusti da se odazove pozivu selektora, a kako trenutno nije ni obavezan za tako nešto onda tu nekadašnji centar Crvene zvezde ništa nije ni mogao.

Izabrane vesti

Situacija nije baš tako jasna kad su Vasilije Micić i Nikola Milutinov, ali je izvesno da oni neće igrati protiv Estonije, pošto se baš na taj dan njihovi Anadolus Efes i Olimpijakos sudaraju u meču 23. kola Evrolige. Njih dvojicu će selektor čekati za drugi meč i okršaj sa Izraelom, mada se svi nadamo da neće biti ni potrebe da se tada odazivaju, jer bi u slučaju pobede nad Estonijom Srbija već osigurala odlazak na Mundobasket.

Put u Estoniju je zakazan ua sredu, 20. februar, a utakmica se igra u četvrtak od 18 sati. Izrael će srpski košarkaši ugostit u nedelju 24. februara u dvorani “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

Spisak Srbije za utakmicu sa Estonijom: Miloš Teodosić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ognjen KuzmićNikola MilutinovVasilije Micićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara