Repeša preuzima Budućnost

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.12.18. | 19:02

Ova vest potvrđena je podgoričkim Vijestima

Aleksandar Džikić je otišao iz Budućnosti, a novi trener tog kluba biće Jasmin Repeša, potvrđeno je Vijestima. Čeka se samo njegovo zvanično imenovanje, koje bi trebalo da se dogodi posle nedeljnog meča sa Crvenom zvezdom... Na toj utakmici na klupi će biti Đorđe Adžić

Hrvatski trener dolazi u Podgoricu za koju ga vežu lepe takmičarske uspomene... U sezoni 2014/15 sa Cedevitom je u polufinalu ABA lige eliminisao Budućnost, nakon što je izgubio prva dva meča u seriji.

Izabrane vesti

Pamte se, međutim, i njegove reči nakon drugog meča u Zagrebu, kada je na konferenciji za medije optužio čelnike Budućnosti da "prave pritisak i podižu tenzije", a Gavrila Pajovića da ga je vređao.

To će očigledno biti zaboravljeno, tako da od sada pa nadalje Repeša ima ključeve evroligaša i ekipe koja će se boriti za vrh ABA lige.

Budućnost je napravila velike igračke promene dovođenjem Norisa Kola, Goge Bitadzea i Džejmsa Bela, a sada sa dolaskom Repeše možemo da kažemo da je to potpuno drugačiji tim nego u prvom delu sezone. Ostaje samo da se posao ozvaniči.

Foto: Reuters


tagovi

Jasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara