Komentari na vest

Rudi Gober je besan: Sudije su sr...e! Trebalo je da isprljamo ruke

n

nadrealnooo

pre 10 meseci

Ne gotivim ga nimalo,Francuska reprezentacija jako antipaticna,ali sto se tice sudija,pa ovo je realno amaterizam od sudjenja,ali realno. Ne govorim za mec Francuske, nego ovako generalno. Sudije iz 3 lige .
S

ShoneGrobar

pre 10 meseci

Iskreno ona namerna De Kolou je diskutabilna, medjutim taj njihov napad na kraju kad mu je sudjena licna u napadu, aposlutan faul, odgurnuo svog cuvara par metara od sebe na ocigled svih.
M

Mrcina

pre 10 meseci

Jedna od najvećih sportskih prevara je Gober.Ništa živo ne zna osim da plače.Pruži ruku protivniku i čestitaj,budi sportista.
n

nije bilo namerno

pre 10 meseci

suđenje nije bilo namerno loše. Meč protiv Kineza i nas bolje bi sudije rukometne sudije kakva je šorka bila. FIBA sudije jednostavno su III klasa sudija i oni ni ne znaju bolje, a ovo što sudi tamo sada je "pažljivo probrano" i od ovih nema boljih. Zato su naši pripremljeni na šorku i ako tako budu igrali bićemo dobri. Sudije koje sude EL ne mogu da sude ove mečeve, to su svi znali i pre prvenstva. Onaj žabar je napravio svinjariju sada da bi ga ubuduće puštali da se tuče na drugim bitnim utakmicama, a ovo sa Francuzima danas je nesrećan slučaj, koji se i nama dešavao sa takvima.
P

Portoriki

pre 10 meseci

Najogavniji skup igraca mozda u svim sportovima ikad. Yabusele + Lessort + Gobert, fali im samo onaj ljigavac Poirier i da eventualno Mike James dobije francuske papire. Koliko mi je samo drago sto su ispali!
D

Darinjakis

pre 10 meseci

Ja bih dodao i "nauspešnijeg" nekošarkaša Furnijea... Kako li je taj dogurao do NBA nikad mi neće biti jasno...
D

Dođi Roki

pre 10 meseci

Kod mene da kopaš pa ćeš se i te kako isprljati.
p

placi mala

pre 10 meseci

placi
G

Gost9

pre 10 meseci

I ovaj ima neki astronomski ugovor u nba,strasno.
B

Brundo

pre 10 meseci

Nisu vam sudije krive.Voda vam je odavno usla u usi a imate mlakonju za selektora.To je recept za neuspeh.Kao kod nas kad krene medijsko pumpanje u bilo kojem sportu.Cim je to odmah kazem pisi propalo.
D

DS1989

pre 10 meseci

Pa iskreno ja sam gledao mec(eve) i skandalozno sudjenje su imali i Italijani i Francuzi. Ne simpatisem nijednu naciju sem nas i ono kao bratske narode Ruse, Grke ali ruku na srce sve odluke su bile na stetu Francuza i to kada se lomio mec. Sudjenje na prvenatvu je katasteofalno i to treba reci. Nama protiv ovih slabih reprezaentacija to ne semta al danas, sutra mogu nas da "sahrane" skandolaznim odlukama kada budemo igrali protiv eto nwkih Letonaca i td...