Sale Đorđević napustio Bajern! Radonjić ga menja?

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 11:49

Srpski selektor dobio otkaz u Minhenu

Aleksandar Đorđević više nije trener minhenskog Bajerna, javio je danas sajt Basketballsphere, a potom i u zvaničnom saopštenju potvrdio nemački klub. Srpski selektor je iznenada napustio kormilo minhenskog kluba, a spekuliše se da bi mogao da ga nasledi Dejan Radonjić prema saznanjima nekih turskih medija. 

U zvaničnom objašnjenju za otkaz srpskom stručnjaku se ne navode konkretni razlozi, ali pretpostavlja se da je ključ rastanka bio u nedavnoj eliminaciji Bajerna od Darušafake u polufinalu Evrokupa. Bajern je tokom sezone bio jedan od dva najveća favorita za osvajanje Evrokupa, ali je u polufinalu bio nemoćan pred turskim klubom prevođenim nezaustavljivim Skotijem Vilbekinom. Bajern u prvenstvu Nemačke vodi na tabeli sa skorom od 23 pobede i samo dva poraza, pa ima šansu da se plasira u Evroligu kroz šampionat. Saopšteno je i da će ekipu u narednom meču kao privremeno rešenje voditi Đorđevićev doskorašnji pomočnik Emir Mutapčić.

Izabrane vesti

Đorđević je na klupu Bajerna došao u leto 2016. godine, a sa Bavarcima je ove sezone osvojio trofej u Kupu Nemačke. Prema nekim izvorima iz Turske, ali i prema saznanjima eksperta za košarkaško transfer tržište Dejvida Pika, prvi kandidat da naledi Đorđevića u Minhenu je bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara