Komentari na vest

Saši gori crveni alarm na Bosforu! Gudurić dao krila Feneru, opet su skresana Džejmsu

d

drale15

pre 16 dana

fener osvaja
F

Fc Porto

pre 16 dana

Kako Obradovic dozvoljava dzejmsu da se onako ponasa i nerezonski sutira,ono je katastrofa.on ce ih i kostati ispadanja,a onda ode glava treneru. I zasto Kemba ne igra ?
T

Top Gun

pre 16 dana

Glumi nba kouča. Imao si intervju s njim ovde na mocartu. Potraži ga. Isfolirao se žešće.
O

Ok

pre 15 dana

Nikako da shvatite da kosarku igraju igraci. Preskup tim Monaka je pokazao maksimum. Tu je stanica. Takvi timovi protiv ozbiljne odbrane pucaju. Cudno da je tako ozbiljan trener sa slabo placenim timom u Zvezdi kratko trajao. Obradovici imaju isti pristup. Skupi igraci nekad naprave uspeh.
T

Top Gun

pre 16 dana

Saša Obradović je prosečan trener koji vodi skupu ekipu na osnovu poznanstva sa vlasnikom Monaka o čemu je Saša svojevremeno govorio. Pitanje je do kada će ga trpeti.
Ж

Ж

pre 16 dana

Саша Обрадовић је врхунски тренер. Не постоји тренер у Европи који би екипу са Џејмсом одвео на Ф4 - Саша је то учинио, а ако понови то је као освајање са екипом која нема Џејмса.
T

Top Gun

pre 16 dana

@Ж Saša Obradović nije vrhunski trener. Da li će biti vreme će pokazati.
g

gost1978

pre 16 dana

apsolutno mi se zgadila el zbog sudjenja i onih silni maltretiranja sa gledanjem snimaka. Oni vise nisu u stanju da donesu sami najbanalanije odluke, kriju se iza masina. Zaista ne znam za sta su placeni. kao u fudbalu, pomocne sudije gotovo da uopste vise ne dizu ofsajd, a od deset penala mozda jedan dosudi glavni sudija direktno
a

aha09

pre 15 dana

pa traze treneri shavatas
@

@@@@

pre 16 dana

Pišem danas da će Fener lako nalupaše mi minuse.
N

Nanas

pre 16 dana

I ??? Jesi li preziveo zbog tih minusa ??? Covece ,kvota 1,4 bila i ti si sad kao prognozirao nesto neocekivano ???? Svasta bas covek ovde procita
@

@@@@

pre 16 dana

@Nanas Ok zašto lupaju minuse ako je očigledno?
N

Nanas

pre 16 dana

Sta te briga za minuse covece ??? Nebitno je to,imamo svoje misljenje i iznosimo ga,pa zar nisi provalio koliko minusa se daje za neke uspehe reprezentacije,djokovica itd....nekima je to fetis izgleda,samo ti kazem da nema potrebe da te doticu ti minusi,a vidim da mnoge ovde to bas dotice...
D

DDF

pre 16 dana

Na pocetku serije sam rekao Fenerbahce ide u Berlin na F4 Najbolja kosarka se igra u seriji Makabi-Pao,steta da nema gledalaca da jos vise"potpale vatru",sutra je za ovaj dvoboj biti ili ne biti,Makabija pobeda salje u Berlin,dok Pao ako pobedi u petom mecu"pregazice"Makabi
q

qqzqq

pre 16 dana

najidealniji scenario,monako ispada,obradovic dobija otkaz,covic odlazi u penziju,obradovic preuzima zvezdu...
P

Prdoje

pre 16 dana

Saša obrad je pokazao u crvenoj zvezdi koliko malo zna, ne bih Voleo da se vrati. Žoco bi ga lako obrijao
G

Gorostase

pre 16 dana

Da li si krsten ti?
P

Pjer

pre 16 dana

Ma kakav Majk Dzejms, u regularnom delu igra kao da sutra ne postoji, sad ga nema nigde, moze da se usmeri na twitter, od sledece nedelje ce da bude tamo aktivniji vise!
M

Mikula

pre 16 dana

Gudurić najvažniji šraf u ekipi, ko god bio od trenera kod svakoga je imao važnu ulogu i nije na prodaju. Čovek prevodi loptu, često organizuje napade, asistira, igra odbranu.... Sve ostalo su zlonamerna pljuvanja od strane Partizanovih pristalica. Samo čekaju da šutne i da promaši da bi ga pljuvali, kao da je cela košarka samo Šut. Lik ih rasturao pa im sad krivo.
8

8643

pre 16 dana

Dečko je primer svega naopakog u savremenoj košarci. Očajan igrač. Nikad ga nema kad je bitno.
Z

Zigalija

pre 16 dana

Guduric nije najvazniji sraf u Feneru, vec zavisi od utakmice do utakmice. Mnogo tu ima kvalitetnih igraca, ali je svakako jedan od najbitnijih. Po meni kao okorelom Partizanovcu najbolju partiju je upravo pruzio protiv nas prosle godine. Bukvalno nas razvalio i tada sam ovde napisao nek svaku odigra tako na SP. Bio je sasvim solidan u 1/4 i 1/2 SP, najbolji protiv Turaka u kvalifikacijama. I to je sve za sve ove godine u reprezentaciji. Jednostavno nevidljiv. U finalu protiv Nemaca ubedljivo nas najgori igrac, ne mislim tu na onu promasenu trojku, bio je sam, sutnuo, promasio i to je OK. Problem su ona dodavanja pravo u ruke Nemaca i lake kontre, to i neiskustvo Jovica kostalo nas je pobede. Upada u oci i to da on nije Davidovac pa da gine u odbrani i pravi blokove saigracima u napadu(sto je Deda odlicno radio), ali je i nedopustivo da jedan takav igrac od koga se ocekivalo da konacno zablista ne napravi nijedan blok saigracima na celom SP.
@

@zigali

pre 16 dana

Mislim da si skroz objektivno napisao. Cini mi se da Guduric cak u Feneru igra s vecom voljom nego u reprezentaciji. Na EP za mlade je bio civek odluke i doneo nam zlato, ocekivao sam da bude igrac odluke i nadalje. Medjutim u seniorima to nikad nije pokazao.
n

nemili se

pre 16 dana

Dok Avramović kida i pobeđuje sam Kanadu ovaj nezna otvorenu trojku pogoditu
I

Ivan L

pre 16 dana

Kida sa 2 poena po utakmici, i pet minuta koliko igra u partizanu.
H

Hulio

pre 16 dana

Avramovic hahahahaha mvp hahahah
b

baskoo

pre 16 dana

kaće vako u reprezentaciji nikad plašljivko
U

Uh7g7g7

pre 16 dana

De si bre Hrabriša!
K

Kaće

pre 16 dana

Saće
g

grobar40gpratimkošarku

pre 16 dana

ja ne volim Guduru jer nam je dao trojku od tablu, od tada cvilim po internetu i pljujem ga gde god stignem
T

To je

pre 16 dana

Vaša sramota da se vadite trojkom protiv Partizana koji je bio očajan.
r

rea

pre 16 dana

Isto i ja