Komentari na vest

Šek nije zadovoljan izborom Džokera: Ne volim da kvarim sreću drugima, ali...

S

Stiv79

pre 11 dana

Šek voli Jokića kao igrača,tako da o nekoj ljubomori zaista ne treba pričati.Čovek ima pravo na svoje mišljenje.Realno, Nikola je mnogo bolje odigrao prošlu sezonu nego ovu.Verovatno je ovo satisfakcija za onu glupost kada je Embidu dodeljeno priznanje
g

gost 33

pre 11 dana

Najgori MVP ikad
S

Skid81

pre 11 dana

Da li neko moze da ima pravo na misljenje koje je drugacije od naseg, a da se automatski ne omalovazava u komentarima kao covek ili kosarkas? Da, mogao je da izabere bolji trenutak da prenese svoje misljenje o izboru a ne za vreme cestitki, ali svejedno. Sekil ima pravo na svoje misljenje i Nikola je to sasvim OK i prihvatio. I da se ne lazemo, dosta meceva je Nikola odigrao u fazonu " mrzi me", ponajvise u prvom delu regularne sezone. Pritom je tokom sezone vise paznje posvetio uhodavanju novajlija u timu nego na svoju igru. Pritom je dobar broj utakmica igrao povredjen pa nije bio na svom najvisem nivou. On je svakako odigrao dobro, ali da se ne lazemo i Saj je odigrao fantasticnu sezonu, predvodio tim rukija do 1 mesta na prejakom zapadu sa izuzetno skockanom Minesotom, Denverom, Lejkersima, GSWom ( iako su matori ), Sakramentom, Klipersima. Dakle, svi ovi timovi imaju skup prekaljenih igraca sa velikim iskustvom i pored svih njih Oklahoma je bila prva. Da je kojim slucajem Jokic umesto Saja predvodio Oklahomu i uradio isto to, isto bi bili hvalospevi o njegovom liderstvu. Tako da, nije bas sve rasizam, medijsko lobiranje itd itd. Covek je samo rekao ono sto misli i ima pravo na to.
Z

Zordon

pre 11 dana

Veci rasisti od ovih afro-Americanaca ne postoje...Shaq je zivi dokaz

Zoran IVANOVIĆ

pre 11 dana

Šek takođe veruje da je zemlja ravna...

T.I. aka The KING

pre 11 dana

Niggaz na aparatima, bice bolje.
P

Prti

pre 11 dana

Sek u fazonu belac gradom nece setati...
Š

Škrabotina

pre 11 dana

Šek je bio najdominantniji centar svoje ere. Ere tokom koje su centri dominirali i kad si morao biti zver u odbrani. Nikolu volim i presrećan sam za njega ali ajmo realno. On da je igrao protiv Robinsona i Juinga, a tek Hakima i Šeka standardno on bi bio na klupi sa 3 faula i 10 primljenih u prvih pet minuta svake utakmice. Šek je bio car lige 10 godina. Sprdao se. Nabacivao 50 kila i opet pobedjivao. Birači su ga mrzeli baš zbog toga i dva puta dali MVP Nešu koji je bio tri lige ispod O'Nila po kvalitetu. Normalno da se ljuti kad Nikola ima 3.
D

Duljaje odlazi

pre 11 dana

Verovatno je Šek u pravu, ali je trebao da pomene i da je prošle sezone Jokić trebao da bude MVP pre Embida.
J

Jan

pre 11 dana

Pa nije srecan sto je Jokic Srbin,belac,krivo mu sto to nije neki Amerikanac,jos da bude crnac
O

Ojo

pre 11 dana

Šta je rekao pogrešno ?
G

Gorostas

pre 11 dana

Ovaj nije znao slobodno bacanje da pogodi kao i Divac.
D

Dajvak

pre 11 dana

Divac je za njega bio šuter i po. Ovaj je imao masu i to je to, ne pamtim da je u životu dao šut sa poludistance.
1

1400

pre 11 dana

Sad će Srbi koji pogledaju hajlajtse Jokićeve i dve utakmice u plej ofu da objasne nekadasnjem igraču i to jednom od najboljih centara svih vremena, a danas i komentatoru i analiticaru NBA kako nema pojma.
H

Hrvati posmatraci

pre 11 dana

A sta cete vi hrvati? Cije vi klipove gledate? 😂😂😂
D

Duljaje odlazi

pre 11 dana

Nije on jedan od najboljih centara, već najbolji centar koji je ikad igrao i koji će ikad igrati košarku. I uz Džordana najbolji igrač svih vremena.
k

kojotski

pre 11 dana

Eno Edvardsa već prozivaju MVP-jem za sledećih 5 sezona.To je ta "pozitivna diskriminacija", samo da je "brat". SGA sa 5 skokova i 6 asistencija u proseku da bude MVP. Dobar vic.
B

Bratee

pre 11 dana

Pre Jokica i Vestbruka normalno je bilo da mvp ima taj broj skokova i asistencija. Sad sto svi jure te skokove je druga prica. Ali SGA ima pravu bekovsku statistiku
Z

Zukiic

pre 11 dana

Molimo igrace koji nikad nisu osvojili MVP da ne komentarisu igrace koji su iznad njega 😄
N

Nije bas da je "golja"

pre 11 dana

Ima jedno priznanje.
S

Smešni kišni čovek

pre 11 dana

Kakav sramotan lik. Nevaspitan i priprost! Onoo kao ne bi da ti kvarim veselje,al da znaš... Imam komšiju koji slično kaže ko Šek:" D'izvineš,da vam **bem *ater... Glupost vazda isplivava!!!
7

79

pre 11 dana

Pa prošle godine je Embid nezasluženo dobio da Jokić nebi bio 3 puta za redom,to su imala deca videla.Ne sećam se da se bunio
G

Gorostas

pre 11 dana

Saso Danilovic reko da nije. Taj usvojeni Sarajlija od strane Vujosevica
G

Gost99

pre 11 dana

Nije on rekao da je Shai zasluzio zato sto misli da je bolji vec zato sto je Jokic u situaciji da ga prestigne s rekordima.Jos je i belac.Sujeta je to
V

Veljko9

pre 11 dana

To onaj SGA sto ga Aleksa zakljucao, u NBA dobija faul za zvaki dodir koji ume dodatno da isimulira svojim pokretima tela i prevari sudije.. ne lupaj Sek.
A

Aqa

pre 11 dana

Bravo!!!! 👏👏👏👏👏
1

1400

pre 11 dana

Aleksa ga zaključao 😂 dečko koji je ispodprosečan igrač za Evroligu
@

@1400

pre 11 dana

Pa ako ste vi hrvati gledali Srbiju na SP onda bi video da jeste. Msm nemate sta drufo ni gledati u basketu nego Srbiju 😂
Т

Трик ФХ - Џокер.мп3

pre 11 dana

Чуј Дизела шта прича, убацио 50 пута 30+ поена и да буде МВП.. и ономад 2019. се Харден спрдао са лигом да су клаџе стављале границу 40 и човек ОПЕТ прелазио плус сваку ноћ, завршио са 36ппг и дају је*еном Јанису.. не игра само то пријатељу, знамо да боли што није црнац најкориснији…
r

rea

pre 11 dana

Razlika je samo što je Harden bio četvrti, a Šai je prvi na zapadu. Nije isto kada pumpaš brojke kao Vestbruk i tvoja ekipa bude 8, 9 i kada imaš toliko 30+ partija, a tim ti je ubedljivo najbolji na zapadu koji ima Minesotu, Denver, Finiks, Dalas, Lejkerse, Kliperse, Pelikane...
N

No.1

pre 11 dana

E rae pratiš li nba? Tek da znaš da su Denver i Oklahoma imali isti skor na kraju regularnog dela!
@

@Реа

pre 11 dana

Подсетићу те исто тако да је тај Хјустон био четврти са победом мање од Денвера који је био други и 4 мање од ванземаљаца из Сан Франциска, што је врло близу, исто тако у полуфиналу ПО узели две победе ГСВ-у где у шест утакмица ниједна екипа није победила са више од 5 поена разлике, тако да не пије воде што то пишеш бакеро, Хардену су у једном моменту фалили Капела, Гордон, ЦП3 итд. ЗАЈЕДНО, па је опет САМ побеђивао Торонто, Селтиксе у Бостону, Портланд, ГСВ и то у кратком периоду, тако да није ништа пумпао, но је маса могла само да моли Бога да им спакује мање од 50, јер би у том случају имали шансу да победе можда.
G

Gost2522

pre 11 dana

Koliko Šek ima mvp-a?
G

Gostivar

pre 11 dana

HAHAHAHA...izgleda da nema.

Bojan Urosevic

pre 11 dana

1
N

News

pre 11 dana

Shack je rasista kao I vecina crnih igraca u nba
B

Bravo za Jokera

pre 11 dana

Ko gubi ima pravo da se ljuti i da place od muke tako i sakil.
V

Voždovac

pre 11 dana

Eto motivacije za Jokića da ubaci 50 u G3 i G4, a vala i za ove njegove marmune da malo doprinesu. U suprotnom će Šek i ekipa da ih roastuju do početka sledeće sezone.
U

U pravu je

pre 11 dana

Covek, vidi se i u plej ofu ko je ko
N

Nezvani gost

pre 11 dana

Da te napomenem da je Nikola i MVP finala 2023. Ne sećam se možda prošle godine nije igran play-off pa to dali Nikoli onako.
Ч

Чил

pre 11 dana

А шта се тачно види? Ово му је прва, условно речено, слабија партија до сада у плејофу, губе 2:0 јер има инвалиде рада који чим не иступе буди Боже са нама, са Крком би играли егал, Мареја није ишло и епилог два брејка, ал’ полако, до 4 се игра, враћа Џокер ово, марк мај врдз..