Senzacija na pomolu: Bajern pred eliminacijom!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.05.18. | 23:10

Frankfurov brejk u Minhenu za vođstvo od 2:1 u četvrfinalnoj seriji

Izgleda da je na pomolu velika senzacija u nemačkoj košarci. Frankfurt je napravio veliki brejk u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa, pošto je savladao favorizovani Bajern i poveo sa 2:1 u seriji, a za tri dana će biti u prilici da na svom terenu izbori plasman u polufinale.

Poraz u Frankfurtu očigledno nije bio dovoljna opomena za izabranike Dejana Radonjića, koji su večeras pred 6.000 gledalaca na u Minhenu ispustili 19 poena razlike i našli se na korak od eliminacije iz takmičenja u kojem ciljaju najviše domete. Tačnije, šampionsku titulu.

Izabrane vesti

Gosti su odigrali sjajno drugo poluvreme, u kojem su postigli 61 poen i na furiozan način sustigli i prestigli prednost domaćina.

Kada se sve sagleda, Frankfurt je imao više raspoloženih igrača. Odnosno petoricu sa dvocifrenim učinkom, a Bajern četvroricu. Kod gostiju je najefikasniji bio Taj Vebster sa 20 poena, koliko je kod domaćina ubacio Kaningem.

Srpski reprezentativac Stefan Jović je proveo 15 minuta na parketu, ali se nije upisao u strelce. Ostvario je dve asistencije, imao dve ukradene, ali i tri izgubljene lopte. Nekadašnji centar Crvene zvezde Majk Cirbes je postigao tri poena.


tagovi

Dejan RadonjićStefan Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara