"Miroslav Nikolić"
"Miroslav Nikolić"

Sloboda srušila Radnički u poslednjoj sekundi! Ima li kraja iznenađenjima?

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.13. | 21:32

Posle Mega Vizure, koja je očitala lekciju Zvezdi i Kragujevčanima, Metalcu koji je počistio crveno-bele i umalo dobio sastav Mute Nikolića, Užičani su priredili novu senzaciju u Superligi Srbije

 

Miroslav NikolićIz utakmice u utakmicu Superliga Srbije postaje sve zanimljivija! Posle senzacionalne pobede Metalca nad Crvenom zvezdom i užička Sloboda je nadigrala favorizovanog rivala, kragujevački Radnički, čime je još jednom postalo jasno da u ovom takmičenju nema velikih favorita i “topovskog“ mesa - 72:70!

Izabrane vesti

Da stvar bude još interesantnija, Užičani su do pobede stigli trojkom Ljubojevića u poslednjoj sekundi utakmice i time naneli još jedan težak poraz posrnuloj četi Miroslava Nikolića, koja sada ima četiri poraza i samo dva trijumfa.

Tokom tri četvrtine Sloboda je bila ta koja je vodila glavnu reč na terenu, a krizu u redovima Radničkog produbili su plejmejker Aleksandar Vasić, koji je ubacio 15 poena, kao i Anđić, Stevović i Obrenović, koji su dodali po deset poena.

Gosti su bili na korak od trijumfa kada je Stefan Marković pogodio trojku u samom finišu utakmice, ali je domaćin reagovao u istom maniru i trojkom Ljubojevića zapečatio sudbinu nemoćnih Kragujevčana!

U timu Radničkog Sinovec je ubacio 14 poena, Ćapin i Krstović su dodali po 11, a Marković deset. Međutim, ni to nije bilo dovoljno sastavu Mute Nikolića da se konačno trgne i napravi iskorak ka plej-ofu.

A Fajnal-for ABA lige je odmah iza ugla... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar ĆapinKošarkaška SuperligaMiroslav NikolićRadnički Nišsloboda užiceSrbijaStefan SinovecStiven Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara