Spartak u kadrovskim problemima

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.02.19. | 09:56

Dinamik apsolutni favorit u Subotici

Dinamik posle povratka iz Sarajeva nastavlja put za Suboticu, gde ga čeka gostovanje Spartaku u okviru 19. kola KLS. Dorćolci su izraziti favoriti protiv rivala iz donjeg doma, koji se propisno muči u poslednja dva meseca.

Subotičani su nanizali čak devet poraza, a protekla četiri bila su izražena sa visokom razlikom. OKK Beograd, Metalac, Borac i Mladost slavili su sa preko 20 poena viška. I Vladimir Đokić, trener Dinamika, očekuje pobedu svog tima.
"KLS je naša obaveza i naš prioritet. Moramo da pobeđujemo i daćemo sve od sebe da dobijemo meč. Spartak je u kadrovskim i igračkim problemima, ali to nas ne zanima. Za Suboticu me vežu posebne emocije pošto sam tamo igrao pet, šest sezona i drago mi je da vodim ekipu u tom gradu. Termin je malo čudan, međutim kako je njima, tako je i nama", rekao je Đokić, a prenosi zvaničan sajt lige.

Izabrane vesti

U okviru 19. kola KLS koplja će ukrstiti ekipe Tamiša i Dunava. Domaća ekipa ulazi u ovaj meč nakon pobede u triler završnici protiv Beovuka, dok je Dunav ubedljivo poražen od strane Vojvodine. Domaćinima je ovo idealna prilika da iskoriste svoje šanse za što bolji plasman u prvenstvu sa glavnim ciljem, naravno, plasmanom u Superligu. Prošla utakmica ovih dveju ekipa završena je na jednu loptu, koja je tada pripala Dunavu, nakon izuzetnog povratka i potom koša za pobedu Šućova

KLS - 19. KOLO

Ponedeljak
Borac - Vojvodina 101:60

Petak
Mladost Zemun - Metalac 77:71

Subota
12.00: (5,00) Spartak (19,0) Dinamik (1,20)
18.00: Vršac - OKK Beograd
18.30: (1,15) Tamiš (20,0) Dunav (6,00)

19.00: (1,02) Sloboda (30,0) Beovuk (13,0)


tagovi

KLSKK DinamikKK Spartak Suboticasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara