"Košarkaši Mege"
"Košarkaši Mege"

Spremni za sezonu: Mega zgazila bivši klub Trejsija Mekgrejdija

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.09.15. | 23:37

Ekipa Dejana Milojevića ubedljiva na generalnoj probi za novu sezonu

Košarkaši Mege

Košarkaši Mega Leksa pobedili su kineski klub Ðingdao Igls sa 109:77 (29:21, 35:21, 25:14, 20:18) u poslednjoj proveri pred početak ABA lige.

Izabrane vesti

Izabranici trenera Dejana Milojevića u potpunosti su nadigrali prošlosezonskog polufinalstu kineskog plej-ofa i ekipu za koju se svijevremeno nastupao nekadašnja zvezda NBA lige Trejsi Mekgrejdi.

Iako je Mega bila desetkovana neigranjem Zagorca, Luvavua, Pavlovića, Aranitovića i Kabe, agresivnim ritmom već početkom druge četvrtine slomila je otpor kineskog tima. Mega Leks je serijom poena došao do dvocifrene prednosti koja je do kraja meča uvećavana.

Iako su domaći imali ubedljivo vođstvo nijednog trenutka nisu posustajali u odbrani, zbog čega su uspeli da zabeleže trujumf sa čak 32 poena razlike.

Najefikasniji u ubedljivoj pobedi Mega Leksa bili su Danilo Nikolić i Ognjen Jaramaz sa po 23 poena. Krilni centar dodao je još šest ukradenih lopti i sedam skokova, dok se Jaramaz istakao sa još sedam asistencija i osam uhvaćenih lopti za ukupan indeks 34.

Nikola Janković postigao je 20 poena, a po 12 Predrag Samardžijski i Nikola Ivanović.

FOTO: KK Mega Leks


tagovi

Predrag SamardžiskiMega LeksDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara