Screenshot - eurocupbasketball.com
Screenshot - eurocupbasketball.com

STATISTIKA - Partizan: Očajni procenti šuta kumovali porazu u Ankari

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.01.22. | 20:18

Crno-beli 50 odsto preciznosti prebacili samo sa linije penala - i to jedva

Košarkaši Partizana pretrpeli su poraz u 11. kolu Evrokupa. Savladala ih je ekipa Turk Telekoma 85:71, te su tako izgubili drugi vezan susret (posle neuspeha u ABA ligi u duelu sa Megom Mozzart). Pružili su puleni Željka Obradovića jednu od najslabijih partija u sezoni, manje poena postigli su samo u porazima od Andore (60) i Crvene zvezde (56). Jasno, osetile su se u igri crno-belih posledice problema sa letom za Tursku, nisu uspeli da pronađu pravi ritam, te su na kraju pretpeli jedan od najtežih poraza u sezoni.

Matijas Lesor je obeležio meč. Bio je najkorisniji igrač Partizana sa indeksom 17 (14 poena i osam skokova), ali je praktično naterao rivale da ga uporno šalju na liniju penala konstantnim promašajima. "Hekovali" su ga izabranici Henrika Redla, faulirali ga 11 puta, te je šutirao 4/16 sa crte...

Izabrane vesti

Crno-beli su skupa bacanja šutirali sa 54,5 odsto preciznosti (18/33). Nisu imali više sreće ni za tri poena - 29,4 odsto (5/17). Procenat šuta za dva je takođe bio ispod svakog nivoa - 48,7 odsto (19/39).

Na sve to imali su i 12 izgubljenih lopti i sedam asistencija manje od rivala (15:22). Nije im pomoglo ni što su imali 12 ofanzivnih skokova, dok je Turk Telekom pod njihovim obručem uhvatio samo tri lopte.


tagovi

KK Partizanstatistika

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara