Stavljena tačka na slučaj Kalinić i Nedović: Mnogi su iskočili, polažem račune u njih

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 14:21

„Na meni je taj deo i težina zadatka da napravim takve, teške odluke", kaže selektor Srbije

Mnogi su bili iznenađeni kada je Aleksandar Đorđević skratio spisak za predstojeći Mundobasket i kada među 18 nisu bili Nemanja Nedović i Nikola Kalinić.

Na okupljanju reprezentacije u hotelu Kraun Plaza Đorđević je govorio o brojnim temama, a dotakao se i teme vezane za pomenutu dvojicu igrača.

Izabrane vesti

Na novinarsko pitanje, Đorđević je istakao da je njegov posao da bira igrače.
Na meni je taj deo i težina zadatka da napravim takve, teške odluke. Kada pogledam na sve igrače, mislim da smo izuzetno spremni i popunjeni na svim pozicijama. Svi su napredovali i iskočili tokom svojih klupskih sezona. Svi koji su bili na spisku od prvog dana biće u konkurenciji i u budućnosti. Moraju da budu spremni da se odazovu u svakom trenutku“, rekao je Đorđević i nastavio:
Postoje neke vizije i razmišljanja protiv kakvih rivala igramo. To čemu težimo je fizička spremnost, da imamo ’size’ u reketu. Poslednjih godina imamo igrače koji su dosta iskočili, došli do kvaliteta i sigurnosti i polažem račune u njih. Razmišljam u tom smeru da oformim igru koja će nam doneti uspeh. Imamo zrelu ekipu, koja zna šta će nas čekati, grupu momaka spremnu za veliki rad. Moramo da respektujemo svakog protivnika“, rekao je Đorđević.

Dakle, selektor je najavio da će obojica biti u konkurenciji u budućnosti i da moraju dabudu spremni da se odazovu.

Kompanija MOZZART je ekskluzivni Beting partner Košarkaškog saveza Srbije!

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara