Komentari na vest

Subotica u ekstazi: Spartak ponovo srušio Vojvodinu i postao regionalni brend

S

Sremec

pre 26 dana

Odlična uzbudljiva utakmica,žalosno je sto mora jedan nas ti da igra i dalje ABA2 ligu,...Spartak pomalo i srećno u ABA 1 ligu,ali tako bi bilo i da je Vojvodina prosla u ABA 1 ligu...U svako slučaju Srecno Spartaku u narednoj sezoni!!!
t

troks

pre 26 dana

komentari,botovski,nestručni sa velikom dozom pristrasnosti.
G

Gost015

pre 26 dana

Da li neko zna kako je Kaningem zavrsio u Vosi? Koliko tamo moze da dobije para i da li je moguce da nije mogao da nadje neku Kinu, Japan, Meksiko gde moze bar da uzme neke pare?
V

Vojvodina ole

pre 26 dana

Ne pomaže ovde stranka,kao navijaču Vojvodine ovo je dobro za budućnost kluba,u nadi da će ovakve moralne sitnice od ljudi ubrzo nestati iz Voše a i svih klubova i svih javnih funkcija!
R

Repac Plandište

pre 27 dana

Rebrača je deo pristojne, postene normalne i napredne Srbije i kao takav ima istancan osecaj za pravdu. Sa druge strane Suboticane je savetovao Dulo koji ima istancan osecaj za sudije i hrkljus. Kada se sudare dve takve moralne gromade jasno vam je da osim prelepe igre pod obručima i viteštva jos samo fer plej mozete videti. Sa ovim su se složili..
D

Deki Mo

pre 26 dana

Nadam se da si ovo pisao sarkasticno jer ako je tebi Rebraca deo pristojne i napredne Srbije, covek koji ljudima pokazuje srednji prst i hvata se za onu stvar predstavlja pravu sliku danasnje vlasti i govori mnogo o vama sto pisete lepe stvari o njemu :)
Z

Zeleznik

pre 27 dana

Zaslužena pobeda Spartaka. Po svemu što su prikazali ove sezone su bili najbolji tim u ABA2 ligi. Suđenje loše, ali nije presudilo ovaj meč. Spartak je jednostavno u nekim situacijama igrao dosta pametnije i zrelije, dok je Vojvodina srljala. Kvalitet košarke je blagi užas. Ispadaju odma sledeće godine ukoliko se OZBILJNO ne pojačaju.
B

BST

pre 27 dana

Subotičanin sam,drago mi je što ču sledeće sezone gledati ABA 1,ali treba biti pošten ovo danas Spartak je dobio uz veliku pomoć sudija i potpuno razumem Rebraču zaista je bilo mučno gledati kako sudije drže u životu Spartak u prvoj četvrtini i pola druge.Posle njegovog izbacivanja ujednačili su kriterijum,da bi na kraju kad je Voša stigla u zadnja tri minuta sa tri očigledne greške na štetu gostiju konačno odlučili pobednika!
s

samo

pre 27 dana

Uzimas grobarske fore.
I

Ivan...

pre 27 dana

Iz najbolje namere pogledah deo utakmice, i to vreme vise nikada necu moci da vratim. Kakav je to hrkljus. Nikakva timska kosarka. Ako je ovo najbolje sto ima srpska kosarka van zvezde i partizana, mi smo u ozbiljnom problemu.
Д

Дкдкфкф

pre 27 dana

Иако више готивим Вошу, драго ми је да је Спартак ушао јер имао бољи тим а и због овог бота реброње
G

GoranKG

pre 27 dana

Dobro, znači Spartak morao na silu u ABA 1. Da su stavili familiju igrača da sude imali bi regularnije sudjenje od ovog danas.
D

Dejan Vas

pre 26 dana

Ko o cemu, naprednjacka vlast o postenju
B

Budi u blizini x3

pre 27 dana

Vec sam napomenuo znacaj Mozlija u ekipi, doneo je neophodnu sigurnost u skoku i ucestvovao u igri u oba pravca. Mislim da je Spartak prosao samo zbog bolje igre u reketu, manje u napadu , a najvise u odbrani. Barna pola ekipe u napadu, svaka mu cast. Steta sto ne mogu oba kluba u aba 1.
w

ww2

pre 27 dana

bravo za spartak
N

Nenad B.

pre 27 dana

Ova tri pljačkaša kao nagradu dobiše da sude ovo večeras i opet se pokazaše u pravom svetlu. Bruka od suđenja, 64 faula i utakmica koja traje više od 2,5 sata.

Nemanja Vujnovic

pre 27 dana

Био сам и ја, заслужено добио Спартак
D

Dejoni

pre 27 dana

Ja sam iz subotice i bio sam na utakmici,ali iskreno sramota me je koliko su sudije navlacile..nije bilo bas pravedno
i

inace si

pre 27 dana

i kosarkaski sudija pa znas da ocenis, pardon komesar si evrolige za sudjenje...pardon fibe...
s

spiritus movens

pre 27 dana

Spartak dobio bitku pod kosem, i to je (uz preciznije izvodjenje slobodnih bacanja) odnelo prevagu. Kosarkaski greh je da oba ova kluba ne igraju ABA 1, jer oba kluba poticu iz velikih sredina (Novi Sad, Subotica) i imaju po 5-6 hiljada gledalaca iza sebe.