Sutra operacija Ognjena Kuzmića

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 12:46

Košarkaš Crvene zvezde u sve samostalnije diše

Najavili su iz Crvene zvezde da će svakodnevno, detaljno, koliko okolnosti budu dozvoljavale, obaveštavati javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića i tog obećanja na Malom Kalemegdanu se drže.

Crveno-belo su u novom saopštenju za javnost naznačili da je „opšte zdravstveno stanje Kuzmića bolje u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno“, posle saobraćajne nesreće tokom minulog vikenda.
Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše. Odlukom lekarskog tima Kuzmić će u sredu biti podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu“, stoji u objavi na sajtu kluba, koji  „zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima i svima koji i iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak Ognjena Kuzmića“.

Izabrane vesti

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara