Teo se vraća u Evropu?

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 09:29

Klipersi navodno žele da trejduju srpskog plejmejkera, a situaciju pažljivo prate i velikani sa Starog kontinenta

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić mogao bi da se vrati u Evropu posle samo godinu dana igranja u NBA ligi u dresu Los Anđeles Klipersa. Večernje novosti navode da je klub iz Kalifornije spreman da srpskog košarkaša ponudi drugim ekipama u nekom od trejdova, ali se još ne navode konkretna imena.

Očekivano, situaciju oko Teodosića prate i evropski velikani, koji su spremni da reaguju odmah po razrešenju Teodosićevog statusa u NBA ligi.

Izabrane vesti

Teodosić je prošlog leta potpisao dvogodišnju saradnju sa timom iz Los Anđelesa vrednu 12.300.000 miliona dolara, odnosno 6.000.000 za prvu i 6.300.000 za drugu sezonu, uz mogućnost da do kraja juna izađe iz ugovora.

Ako bi Teodosić odlučio da ostane i u drugoj sezoni, a Klipersi ili tim u koji bi bio eventualno trejdovan, ne želi da ga zadrži, mora bi da mu isplati ugovorom zagarantovanih 2.100.000 dolara iz druge godine.

Srpski plejmejker prošle sezone je u dresu Klipersa odigrao 45 utakmica, a prosečno je beležio 9,5 poena i 4,6 asistencija.

Foto: Action images


tagovi

Miloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara