Miloš Teodosić i Janis Sferopulos (©MN Press)
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos (©MN Press)

Teodosić neizvestan za Panatinaikos, Jago na operaciji

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 15:45

Lazić ne igra

Crvena zvezda je gostovanje Ciboni uspela da dobije bez klasičnog plejmejkera, a da li će i protiv Panatinaikosa?

Stanje u sastavu crveno-belih pred dolazak atinskih Zelenih (sreda, 20.00) nije dobra. Kako je trener Janis Sferopulos potvrdio na otvorenom treningu, Miloš Teodosić je i dalje neizvestan, dok će Jago dos Santos danas (utorak) biti potvrgnut operaciji.

Izabrane vesti

“Miloš Teodosić je još u bolovima, ne znam da li će biti spreman. Jago Dos Santos će danas (utorak) biti podrvgnut operaciji. Nikola Topić neće biti u sastavu“, izjavio je Sferopulos.

Teodosić još oseća bol u povređenom skočnom zglobu, ali bi mogao da zaigra i pokuša da pomogne saigračima. To bi bio njegov prvi meč još od finala Mozzart Kupa Radivoja Koraća, kada je imao veliku ulogu u osvajanju prvog trofeja u sezoni.

U izostanku pravog plejmejkera, veliki deo posla u Zagrebu kao organizator pao je na leđa Adama Hange i Nemanje Nedovića.

“Još ne znam ko će sve biti u sastavu. Jedanaestorica igrača je trenutno na raspolaganju, nemamo mnogo opcija. Verujem u ovaj tim, borićemo se. Lazić prvi put trenira, ali neće igrati protiv Panatinaikosa“.

Crvena zvezda posle 29 utakmica u Evroligi ima skor 10-19, dok je PAO na deobi četvrtog mesta sa 18-11, zajedno sa Olimpijakosom i Fenerbahčeom. Monako ima pobedu više.



tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaMiloš TeodosićJago dos SantosBranko LazićJanis Sferopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara