Teško bez Hardena...

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 15:19

U noći između srede i četvrtka igra se drugi meč finala Zapada

Golden Stejt je pregazio Hjuston u premijernom susretu finala Zapada, uprkos činjenici da od 2014. godine prvi put seriju nije počeo u Ouklendu. 

Uspeli su Ratnici da zaustave Džejmsa Hardena u trećem kvartalu i serijom od 12:2 steknu kapitalnu prednost pred odlučujuću četvrtinu. Izostanak košgeterskog učinka popularne Brade koliko-toliko su nadomestili Kris Pol i Erik Gordon, ali to nije bilo dovoljno da se slomi šampionska generacija predvođena Splash Brothersima Stefom Karijem i Klejom Tompsonom kojima se od ove sezone priključio i sjajni Kevin Durent (prvi meč završio sa 37 poena!)

Izabrane vesti

Analitičari najjače lige na svetu su uz gotovo perfektan učinak Durantule istakli da se Rokitsi nikako nisu snašli sa niskom postavom Stiva Kera, što su uz Karijevih ispodprosečnih 18 poena, ali i Tompsonovih 28 poena bili ključni faktori u prvoj utakmici. Očigledno je da bez raspoloženog Hardena Hjuston teško može da parira prvom favoritu, ujedno i braniocu titule. 

Sigurno će Majk D'Entoni promeniti taktiku i pokušati da u defanzivi pronađe rešenje za Golden Stejtovu spoljnu liniju. Takođe, moraće da smisli i taktiku "bez Hardena", jer u slučaju da on ponovo stane serija bi praktično bila gotova i pre njenog zvaničnog završetka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 03:00 7066 NBAPF Houston - Golden State up manje (224.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

FINALE ZAPADNE KONFERENCIJE - DRUGI MEČ

03.00: (1,80) Hjuston (12,5) Golden Stejt (2,25) /0:1 u seriji/

Foto: Action Images


tagovi

Golden Stejt VoriorsHjuston Rokets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara