Titula i Evroliga na vidiku

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 16:21

Bajern večeras u Berlinu na gostovanju Albi ima priliku da se dokopa željenih ciljeva

Titula je na vidiku, pored nje i Evroliga. Bajern iz Minhena večeras ima meč loptu za trofej šampiona Nemačke, pošto u finalnoj seriji protiv Albe vodi 2:1. Prva prilika za osvajanje odličja je u Berlinu, pred krcatom Mercedes Benc Arenom.

Izabranici Dejana Radonjića u trećem okršaju nisu dozvolili brejk na svom parketu, kao što je to bio slučaju u prvom meču finalne serije. Savladali su berlinski sastav rezultatom 72:66, a sada se vraćaju u dvoranu u kojoj su slavili na protekla dva gostovanja ove sezone. Bavarci su vodili od prvog do poslednjeg minuta utakmice, tokom treće četvrtine imali čak i 21 poen prednosti (50:29), ali su drastično pali u poslednjoj deonici, kada je Alba prišla na svega četiri poena zaostatka (70:66), međutim, ne i do potpunog preokreta.

Izabrane vesti

To je, zanimljivo, bio prvi trijumf Bajerna ove sezone protiv Albatrosa kod kuće.
"Osećam kao da smo gorivo potrošili u prvom meču finalne serije. Teško možemo da se nosimo s Bajernom uz ovako loš šut spolja", istakao je trener berlinskog sastava Aito Garsija Reneses.

Posle startnog neuspeha, Bajern je Albu limitirao 69, odnosno 66 poena, a uspe li Radonjić ponovo da spusti rivala ispod kote 70, definitvno će vratiti titulu u Minhen.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:00 7255 NE1PF Alba - Bayern ki 2 2,05
Ukupna kvota2,05

NEMAČKA, FINALE PLEJ-OFA

Sreda
20.00: (1,90) Alba (13,5) Bajern (2,05)   /u seriji 1:2/

*** kvote su podložne promenama

Fotowww.facebook/fcbbasketball


tagovi

KK Bajern MinhenAlba Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara