Tomić: Faje nije potpuno spreman za Budućnost

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.12.18. | 15:41

"Radanov je iskrenuo skočni zglob na treningu i zato ću o 12 igrača koji će se naći u protokolu odlučiti neposredno pred utakmicu", kaže trener crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Budućnost u derbiju 13. kola ABA lige u nedelju od 19 časova. O predstojećem meču za klupski sajt govorili su Milan Tomić i Bili Beron

Karte za ovaj meč su puštene u prodaju na blagajnama Eventima u četvrtak i prodavaće se do početka utakmice, uključujući i blagajne dvorane u nedelju od 16 do 19 časova.

Izabrane vesti

Trener Zvezde Milan Tomić prepustio je ulogu favorita ekipi iz Podgorice.
"Očekuje nas još jedan derbi u ovoj sezoni ABA lige, protiv ekipe koja je evroligaška po svom kvalitetu, što se tiče stranaca kao i domaćih igrača. Dovođenjem trojice novih, od koji je Bitadze prospekt za NBA, Kol bivši NBA igrač, Bel pokazali su das u njihove ambicije izuzetno visoke. Ne treba zaboraviti da su pobeđivali su Evroligi Baskoniju, CSKA, Barselonu, i zato su uzimajući sve u obzir favoriti u ovoj utakmici. Imamo manjih problema, Faje još uvek nije potpuno spreman, Radanov je iskrenuo skočni zglob na treningu, i zato ću o 12 igrača koji će se naći u protokolu odlučiti neposredno pred utakmicu. Daćemo sve od sebe, ali moramo da odigramo pametno svih 40 minuta i da uz pomoć naših navijača na tribinama dobijemo ovu utakmicu”, rekao je trener crveno-belih.

Bili Beron je dodao da očekuje od Zvezde da odigra mušku utakmicu.
"Očekuje nas dobra utakmica protiv rivala koji se kao i mi bori za vrh tabele. Budućnost je dobar tim, sastavljen od puno iskusnih stranaca, od kojih su pojedini imali zapažene uloge i u NBA ligi. Sa druge strane, domaći igrači su reprezentativci i nema sumnje da nas očekuje težak posao, posebno jer sada već imaju i određeno iskustvo igranja u Evroligi, ali se i bore za što bolju poziciju na tabeli, posebno nakon dva poraza u Zagrebu i Novom Mestu. Sa druge strane, znamo šta je naš posao, dobro smo trenirali ove nedelje, i moramo dobro da se pripremimo i odigramo čvrstu mušku utakmicu, kako bi godinu završili pobedom. Ovo će nam biti treći meč ove sezone, ali su znatno izmenili sastav, doveli još kvalitetnih i iskusnih igrača, tako da će ova utakmica biti potpuno drugačija od prethodnih", rekao je Beron.

Foto: MN Press


tagovi

Milan TomićBili Beron

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara