Tomić: Igračima više u glavi bila utakmica protiv Valensije

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.01.19. | 21:39

Crvena zvezda stigla je do 16. pobede u ABA ligi

Rutinski je reč koja najbolje opisuje pobedu Crvene zvezde protiv FMP-a (79:62) posle koje su crveno-beli stigli do 16. pobede u ABA ligi čime suvereno drži prvu poziciju.

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, analizirao je pobedu i istakao da nije zadovoljan sa velikim brojem grešaka.
"Sigurno bih prvo čestitao igračima na pobedi. Ono što bih mogao da zamerim je 17 grešaka. Mislim da smo odradili profesionalno posao. Mislim da je igračima više u glavi bila utakmica protiv Valensije, ali moj posao je bio da ih pripremim da se dobije ova utakmica, a oni su to uradili. Mogu da im čestitam na pobedi, ne i na dobroj igri, i ostaje mi da im zamerim na 17 izgubljenih lopti", rekao je Tomić posle utakmice.

Izabrane vesti

Naredni meč Zvezda igra 23. januara protiv Valensije kod kuće.

Vladimir Jovanović, trener FMP-a, kaže da je njegov tim ušao bojažljivo u utakmicu.
"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi i želim joj puno sreće u nastavku prvenstva. Mislim da smo mi ušli bojažljivo u utakmicu i sa manje energije od protivnika. Barem je tako izgledalo u prvoj četvrtini. Mi smo šutirali poražavajuće sa linije slobodnih bacanja, a nije bilo bolje ni u šutu sa tri poena, a sa takvim procentima ne možemo ni da se nadamo boljem rezultatu. Drago mi je što smo uspeli u trećoj četvrtini da pokažemo reakciju i smanjimo minus. To nam je za nauk da mora da se igra od početka do kraja i trudićemo se da to ispravimo", rekao je Jovanović.


tagovi

Milan TomićVladimir Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara