Tomić: Imali smo 19 grešaka...

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.10.18. | 20:52

"To je nam je drugi meč, u kome ponavljamo iste greške. Već na narednom treningu, moramo da radimo na tome", kaže trener Crvene zvezde

Imala je Crvena zvezda na gostovanju FMP-u prednost i do 19 poena razlike, ali je na kraju domaći tim mogao čak i da se vrati i pobedi. Zvezda je ipak odbila taj napad u poslednjoj deonici.

Do takve situacije se stiglo i zbog velikog broja grešaka igrača Zvezde. Milan Tomić je upravo to apostrofirao posle utakmice.
"Igrali smo sa dobrom koncentracijom, ali tokom meča nije sve vreme bila na najvišem nivou. To pokazuju i brojke. Imali smo 19 grešaka, uz to FMP je imao 13 skokova u napadu. To je nam je drugi meč, u kome ponavljamo iste greške. Već na narednom treningu, moramo da radimo na tome. Nikada Crvenoj zvezdi nije bilo lako u Železniku, nije ni sada", rekao je Tomić.

Izabrane vesti

Vladimir Jovanović, trener FMP-a, kaže da je njegov tim imao dobre momente.
"Za mene lično i za moju ekipu, bitno je da smo pokazali reakciju na poraz iz prošlog kola i da smo igrali sa puno energije. Imali smo prilično dobre momente. Mogu da budem zadovoljan kako smo parirali u nekim stvarima. Ove je put kojim treba da idemo. Očekujem da se u svakom meču pojavi novi igrač, naročito bi voleo da to bude neko od mlađih. Takođe, nadam se da ćemo uskoro biti i kompletni", rekao je Jovanović.

Zvezdi je ovo bila peta pobeda na pet mečeva na Jadranu dok je FMP na skoru 2-3.  

Foto: MN Press


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara