Tomić: Nenormalni uslovi, nije presudio poslednji šut

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 21:42

“Anulirali su sedam razlike posle naših grešaka”, rekao strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Milan Tomić nije bio raspoložen za priču. On je rekao da su crveno-beli monogo ranije propustili nekoliko prilika da prelome meč.  Tačnije, u poslednjih dva i po minuta utakmice. 
„Pravi derbi. Tvrda utakmica. Utakmica se preokrenula u poslednjih dva i po minuta. Rekao sam mojim igračima da moramo da kontrolišemo 40 minuta. Na naše dve  greške su nadomestili sedam razlike.  Tu je razlog. Nije razlog što je Zagorac dao koš”, rekao je Tomić.

Mladi stručnjak je teško pronalazio reč, ali jasno je bilo da nije bio zadovoljan izdanjem u finišu.
„Ovakve utakmice  kao  što su derbiji, kada preokreneš kao mi... Nije bio problem skok u napadu. Koštale su nas greške u poslednjih dva i po minuta. Mogli smo bolje da zagradimo, ali 1:1 i nastavljamo dalje“.

Izabrane vesti

Uslovi za igru su bili jako teški.
„Najteže  je igračima. Apelujemo da se stavi klima, rekli smo sto  puta. Uslovi su nenormalni“.

Slično je pričao I plejmejker crveno-belih Filip Čović.
„Čestitke Partizanu na pobedi. Tvrda utakmica, teška. Oldučila je jedna lopta, jedan šut. Ne mogu da kažem da smo loše branili, ali taj jedan šut je odlučio utakmicu na našu žalost. Ne možete da se opustite u utakmici koja vam znači koliko vam znači, u poslednjih pet sekundi. Bili je bio na lopti, sada da li je mogao da bude  bliži... To su stotinke. Uzeo je čovek težak šut, bili ste na utamici“, jasan je bio Čović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara