Tomić: Ovo je odbrana koju želim

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.10.18. | 23:43

Strateg crveno-belih pohvalio je nastup Alekse Radanova

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ocenio je da je odbrana bila ključ večerašnje pobede nad Igokeom u Jadranskoj ligi.
“Igrali smo odličnu odbranu i to je ono što hoću od svojih igrača, da igramo dobro u odbrani i postižemo poene iz tranzicije i kontranapada”, rekao je Tomić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Crvena zvezda pobedila je Igokeu sa 96:75 u četvrtom kolu ABA lige, a najefikasniji igrač bio je Aleksa Radanov.
“Mislim da nije bitno da li su mladi ili iskusni igrači na terenu. Konkretno, Radanov mnogo napreduje i na treningu, ali mora da bude konstantan, i na treningu i na utakmicama”, kazao je Tomić.

Izabrane vesti

Trener košarkaša Igokee Nenad Trajković istakao je da su njegovi igrači morali da budu koncentrisaniji u napadu, ali da će im ova utakmica poslužiti kao veliko iskustvo.
“Pokušali smo da pariramo koliko smo mogli, trudili smo se da pružimo otpor. Imamo dva povređena igrača, ostali smo bez njih u prethodna dva dana i sada smo pružili onoliko koliko smo mogli. Igrali smo s igračima koji do sada nisu imali puno prilika i zadovoljan kako su naši mladi igrači igrali, to je veliko iskustvo za njih. Da smo bili pametniji i koncentrisaniji u napadu, možda bi razlika bila manja. Zupčić je nekoliko puta ušao u nervozu i možda je večeras mogao da odigra malo bolje“, rekao je Trajković.

On je komentarisao i igru Crvene zvezde i pohvalio beogradski klub.
“Čestitao bih Crvenoj zvezdi koja je igrala u svom ritmu. Imaju odličan roster i mislim da igraju bolje nego prošle godine. Ko god da je na terenu, njihova koncentracija i snaga ne padaju, vođeni su od strane dobrog trenera”, zaključio je Trajković.

Foto: MN Press


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara