Tomić: Partizan je favorit u finalu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.02.19. | 23:13

“Mi ćemo dati sve od sebe da vratimo kup, da opet bude kod nas”, kaže trener Crvene zvezde

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Crvena zvezda nije blistala ni protiv Dinamika ni protiv Mega Bemaksa, ali je odradila posao i izborila plasman u finale Kupa Radivoja Koraća.

Izabrane vesti

Tamo će crveno-beli imati šansu da odmere snage s Partizanom što će ujedno biti repriza prošlogodišnjeg finala. Partizan brani trofej, a po mišljenju Tomića, crno-beli su favoriti.
Manje-više u ovom trenutku bih hteo da čestitam igračima što će igrati finale. To će sigurno biti drugačija utakmica od prve dve. Mislim da će biti mnogo lakše igrati protiv favorita, jer Partizan je favorit kako je odigrao ovaj turnir, ali mi ćemo dati sve od sebe da vratimo kup, da opet bude kod nas. Jedna stvar kako da razmislimo je i vreme u koje smo završili utakmicu, jer sutra već u 17 časova igramo finale, tako da Partizan ima prednost što se toga tiče. Ušli smo opet u utakmicu opterećeni, pod nekim grčom. Sigurno to zavisi i od jučerašnje utakmice, ali smo u pravom trenutku odigrali dobru košarku i tih šest-sedam minuta nam je bilo dovoljno da pobedimo”, rekao je Tomić.

Dejan Davidovac je istakao da će njegov tim biti motivisan sutra.
Bitna pobeda za nas, mlada i talentovana ekipa, željna dokazivanja. Mi smo se više od tri četvrtine mučili s njima i na kraju prelomili, što je bitno zua samopouzdanje. Sutra posebna stvar, derbi protiv Partizana. Bitno je da smo dobili utakmicu”.

Trener Mege Dejan Milojević je čestitao protivniku na pobedi.
Čestitam Zvezdi, zaslužena pobeda, bili smo konkurentni 30 minuta poslednju četvrtinu smo odigrali izuzetno loše. Ima razloga, Mokoka je odigrao jedan trening, posle smo imali dosta nesigurnosti, Zvezda je pogodila šuteve koji su im dali samopouzdanje. Zaslužena pobeda Zvezde i želim im sreću u finalu”.

Finale Kupa se igra u nedelju od 17 časova u Čairu.

 


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara