Tomić: Pokazali psihološku snagu, a imaćemo je još više

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.12.18. | 21:00

„U trećoj četvrtini smo poludeli totalno, kao da se utakmica igra tri deonice. Posle toga smo dobili neku tabletu za smirenje, shvatili smo da postoji i četvrta četvrtina i da nema potrebe žuriti“, kaže strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Milan Tomić zadovoljan je zbog 13. pobede u ABA ligi ove sezone, kojom se srpski šampion dodatno učvrstio načelu tabele regionalnog takmičenja.

Drugi put u sezoni srušen je aktuelni šampion ABA lige.
"
Očekivali smo tešku utakmicu, Budućnost je evroligaška ekipa, kada pogledate njihov satav, to nije ABA liga, to je NBA. Stvarno mogu da čestitam mojim igračima na hrabroj i dobroj utakmici. U trećoj četvrtini smo poludeli totalno, kao da se utakmica igra tri deonice. Posle toga smo dobili neku tabletu za smirenje, shvatili smo da postoji i četvrta četvrtina i da nema potrebe žuriti. Pobeda je izuzetno važna, pred nama je TOP 16 Evrokupa, pokazali smo da imamo psihološku snagu da se vratimo i imaćemo je još više", rekao je Tomić.

Izabrane vesti

Crvena zvezda već 2. januara igra protiv Limoža na startu TOP 16 faze takmičenja, dok je dva dana kasnije očekuje gostovanje Krki u Novom Mestu.

Foto: MN press


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara