Tomić posle poraza: Teško je, ali glavu gore... Loša treća četvrtina, biće promena

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.01.19. | 21:17

Trener Crvene zvezde pre svega istakao nezadovoljstvo trećom deonicom

Možemo da konstatujemo da je Crvena zvezda odigrala dobru utakmicu protiv Valensije, ali je ipak poražena s 81:82 važnim košem Sema Van Rosoma na 3,4 sekunde pre kraja.

Milan Tomić je rekao da je pre svega nezadovoljan time kako je njegova ekipa odigrala u trećoj četvrtini i da je to razlog poraza crveno-belih.
"Bilo je dosta momenata sa 10 poena prednosti za njih, a mi smo se vraćali, pa imali plus pet. Neke stvari moramo da naučimo i da promenimo. Ne mogu ništa da kažem svojim igračima jer su se borili jako i vraćali u igru. Moramo da nastavimo. Moramo da pobedimo Limož i Unikahu, zavisimo i od ostalih rezultata. Treća četvrtina je bila loša, moraćemo da promenimo nešto, a videćete i šta", rekao je Tomić.

Izabrane vesti

Šta se dešava sa Cirbesom, deluje dekoncentrisano?
"Ništa se ne dešava. Moramo da gledamo tim, a ne da prstom da upiremo. Kada se dobije oni su zaslužni, kada se izgubi ja sam kriv".

Potom je Tomić nastavio da komentariše učinke igrača.
"Perperoglu je bio dobar, Faje je bio dobar, borio se. Ristić je odigrao fenomenalno, promenio je ritam. Odžo je isto bio dobar. I oni su ljudska bića"

Da li će ovaj poraz ostaviti neke posledice pred naredne utakmice?
"Ako ovaj jedan poraz utiče na nas onda ne treba ni da igramo. Glavu gore i treba da nastavimo da radimo. Sigurno da je teško. Moramo da se dignemo i spremimo za narednu utakmicu. Samo radom", rekao je Tomić.

Foto: Star Sport


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara