Tomić pred Andoru: Odličan tim, mnogo stranaca, može svašta da bude

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 12:08

Centar Maik Cirbes optimista i očekuje nastavak pobedničkog niza i u Evrokupu

Košarkaši Crvene zvezde u dosadašnjem toku sezone znaju samo za pobede, a priliku da nastave uspešni niz imaće u utorak kada će dočekati špansku Andoru u utakmici trećeg kola Evrokupa.

U ekipi Andore koja ima jedan poraz od Galatasaraja i pobedu nad Brešom igraju i dvojica nekadašnjih igrača Crvene zvezde, Oliver Stević i Dilan Enis.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde mts Milan Tomić očekuje dobru utakmicu:
’’Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč’’, rekao je Tomić za sajt kluba.

Centar Maik Cirbes ističe da ekipa koja igra u ACB ligi ne može da bude slab rival.
’’Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz’’, rekao je Nemac.

Utakmica u utorak je zakazana za 19 časova u dvorani ’Aleksandar Nikolić.

Foto: Starsport


tagovi

Milan TomićMajk Cirbes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara