Tomić pred Cedevitu: Nisu zaboravili da igraju košarku

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 15:57

"Pokazali su reakciju promenom trenera i vidim da ih mnogi otpisuju prerano", kaže trener Crvene zvezde

Crvena zvezda u subotu od 21 čas dočekuje Cedevitu kao tim koji je do sada nanizao svih pet pobeda. Sokići su imali dosta oscilacija, smenjen je Sito Alonso, pa je sada Slaven Rimac na klupi kluba iz Zagreba.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je Cedevita zbog slabijih igara na početku sezone prerano optisana.
"Očekuje nas jedna vrlo jaka i dobra utakmica poritv Cedevite koja je do sada igrala sa dosta uspona i padova, ali koja ima svoj kvalitet. Gubili su i od Lokomotive i od Budućnosti velikom razlikom, ali su pronalazili način da se vrate u utakmicu, a ovu poslednju protiv Budućnosti i dobiju. Pokazali su reakciju promenom trenera i vidim da ih mnogi otpisuju prerano. Niti su ti ljudi zaboravili da igraju košarku, a imaju dobre pojedince koji imaju iskustvo i kvalitet i veliki broj ovakih utakmica u karijeri. Pojačali su se i angažovali Džejkoba Pulena. Sigurno će biti dobar protivnik i zato moramo da odigramo sa puno energije i fokusirani od početka do kraja jer ponavljam mogu da reaguju i da se vrate u svaku utakmicu i pored velikog zaostatka", kaže Tomić.

Izabrane vesti

Slaven Rimac, trener Cedevite, kaže da će njegovoj ekipi biti teško da igra u Beogradu.
"Sigurno da nijednoj ekipi nije lako da igra protiv Zvezde u Beogradu. Očekuje nas teška utakmica. Direktno smo iz Turske sleteli u Beograd i nadam se da ćemo biti spremni energetski i fizički da odgovorimo jednoj jako kvalitetnoj ekipi koja je dobro vođena i organizovana. Da sad tu ne bacamo pametne fraze… Realno, odbrambeno ćemo morati biti agresivni i da sprečimo njihove najjače igrače. Mislim da imamo igrače koji mogu dobro uraditi taj defanzivni posao. Isto tako, u napadu moramo biti pametni i racionalni, ne gubiti lopte i ne juriti da ipak malo usporimo ritam", kaže Rimac.

Zvezda do sada ima pet pobeda bez poraza, dok je Cedevita na skoru 2-3.


tagovi

CedevitaSlaven RimacMilan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara