Tomić računa na sve igrače pred Partizan: Potrebno je da odigramo borbeno - 120 odsto, a ne 100 odsto

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 15:46

Nema problema sa povredama u Crvenoj zvezdi pred sudar s Partizanom u subotu od 17 časova

Vreme je za prvi košarkaški večiti derbi u sezoni. Partizan će biti domaćin Crvenoj zvezdi. Meč koji otvara ovu rundu takmičenja pred dvonedeljnu pauzu koja sledi zbog obaveza nacionalnog tima, igra se u subotu u dvorani Aleksandar Nikolić od 17 časova.

Pred ovaj meč ekipa Crvene zvezde zauzima prvo mesto na tabeli bez poraza, a trener Milan Tomić nema problema sa povredama igrača i tako može da računa na sve raspoložive snage.
Derbi je specifična utakmica, ali mi znamo koji je naš cilj u ovom meču. Sigurno da je potrebno da se u subotu odigra borbeno, ali sa puno pameti, u oba pravca,  u odbrani i u napadu. Igramo na strani, pred njihovom publikom, ponavljam potrebno je da odigramo borbeno sa 120 posto, ne 100 posto, a koncentracija mora da bude na maksimalnom nivou”, rekao je trener crveno-belih.

Izabrane vesti

Ranije su manje probleme imali Dejan Davidovac i Aleksa Radanov. Prvi sa skočnim zglobom, drugi sa leđima. Ali, očigledno da će i oni moći da se stave na raspolaganje treneru Tomiću.

Ovo će biti 36. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, Crvena zvezda mts je zabeležila 16 pobeda, Partizan 19, a u prethodnoj sezoni oba duela u regularnom delu takmičenja dobili su crveno-beli.

Ovo će ujedno biti trenerski debi Tomića na klupi Crvene zvezde u večitom derbiju.

Foto: MN Press


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara